Anouk:
My Darling,
Ik dacht, ik breek gewoon even in. Hoe? Met mijn magische krachten, simsalabim.
Nee, kidding. Ik heb mijn moderator skills gewoon even gebruikt (hope you don't mind).
Toen ik opnieuw op Quizlet kwam, heb ik weer nieuwe mensen leren kennen, samen met onze lieve One Direction Topic gang, hebben we ons door alle problemen heengeslagen. Jij was er altijd voor mij, moedigde me aan en jij zorgde er voor dat ik me weer goed voelde.
Je bent prachtig. Zo lief, aardig, mooi, en zorgzaam. Je bent er voor iedereen en zet jezelf altijd op de tweede plaats, maar laat mij door jouw aanwezigheid stralen.
Dat doe je altijd als je online bent.
Ik kan zó goed met je praten en daar ben ik je zo dankbaar voor, Berna. Dankjewel dat je er altijd voor me bent, dat je me altijd steunt.
Mooi meisje <3 Ik hou zó veel van je.
Berna, je bent mijn steun en toeverlaat, en ookal praten we íéts minder dan vroeger, I still love you, so much.
Lots of Love,
Anouk


Lieke:
Allerliefste Bernie,
Jij bent een van de eerste die ik volgens mij ooit op Q heb gesproken en samen hebben we ook het geweldige One Direction foto/gif topic opgericht en moet je zien waar we nu al zijn? We hebben het echt goed gedaan, woho. Ik hoop echt dat we elkaar ooit in het echt gaan ontmoeten want dat zou geweldig zijn. <3 Met jou kan ik altijd gezellig praten en heel leuk fangirlen over Harry en Jade, want jij bent een van de weinige die -die twee ook samen shipt en dat's natuurlijk hartstikke awesome! Verder hoop ik dat er echt ooit nog een Jarry verhaal komt van ons, ja, ik heb zo een, twee, drie even een shipnaam verzonnen en hij klinkt best leuk, niet? Dan word het vast super populair omdat jij amazing kan schrijven. Lieve lieve Berna, ik hou ontzettend veel van je <3
Love, Lieksel.Gabriëla:
Hi Berna lieverd,
Allereerst; Je bent een mega lieve, fantastische meid! Ik vind het jammer dat we niet zo veel praten, maar goed daar kan later nog wel wat aan gedaan worden. Ik weet nog heel goed van de BBF-wedstrijd, de enigste waar ik ooit aan mij heb gedaan.
Ik was eerst wel teleurgesteld, haha. Maar het kwam goed. Je bent altijd zo positief, net als Anoukie. Daarom horen jullie zo goed bij elkaar! Haha.
Je bent echt een fantastische meid en ik vind het altijd fantastisch als je bij komt wippen in het topic, terwijl je het toch druk heb enzo.
Dat's toch zo? Toch? HAHA.
Nou, ik ben echt totaal niet goed in zulke berichtjes. Maar ik weet wel;
DAT IK HEEEEL VEEL VAN JE HOU. & Dat ik je noooit meer kwijt wil, Berna'tje. c:
I love you so much and these guys do too!

Baby, you donít have to worry
Iíll be coming back for you, back for you, back for you, you
Lately, Iíve been going crazy
Iíll be coming back for you, back for you, back for you, you


Liefs, Gabsie

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen