Blozende wangen, opgemaakte blauwe ogen, en een chique kort jurkje. Dat was hoe ik op school kwam voor het kerst Diner. Natuurlijk hoefde we zelf niks te maken, we waren immers al 13. De hele school was er, havo, vmbo en VWO. Ik ging maar met m'n twee vrienden mee, er was toch geen zak aan binnen want het eerste uur gingen ze een talentenshow houden. Het gras was droog, en prima om op te liggen. Dus daar lagen we dan. Twee jongens, en een meisje. Ik was het meisje.
Gek doen hoorde nou eenmaal in een jongens / meiden vriendschap. En al gauw gingen we het Tongen Spel doen. Wat dat precies was herinnerde ik me niet precies meer. Het kwam er op neer dat Menno achter ons aan ging rennen, en op onze wang probeerde te likken. Hard gelach en gegiechel was het enige wat we hoorden. Lol hadden we zeker, en toen gingen we met z'n drieën van het heuveltje vol gras waar we op lagen af rollen. In onze Chique kleding, en het was te grappig voor woorden.
Wat ik toen niet wist, was dat mijn grote vlam stond te kijken, Menno, Jan en ik zaten op de havo. Hij zat in de vierde, en bij mij op scouting.

Dus toen we naar de Grote Aula gingen voor de toespraak van de Rector, werden we al gauw uiteen gesplitst door een stelletje Lummels uit de zesde. En voelde ik mijn andere vriend(Of vlam) Mij meetrekken.
"Hoi." zei ik.
"Hoi." zei hij, een tikkeltje grijnzend. Was er iets?
"Niet zo raar doen hé, buiten." FUCK! Hij had het gezien, maar toch kwam er een glimlach op mijn gezicht, terwijl ik naar voren staarde, en klapte voor de toespraak van de Rector.

Ja, dat was gister avond!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen