Oke waarom ben ik geen Urban meer?
Uitleg hieronder.

Ik heb me lopen beseffen dat de nieuwste mode beter bij me past. Ik werd onzeker door die Urban stijl. Ik werd veel nepneger genoemd enzo. Zo ineens ben ik ook meer van de nieuwere muziek gaan houden. Weet niet waarom. Maar ik luister natuurlijk ook wel naar Rap enzo. Dat blijft altijd zo.

Nu word ik soms vieze huppellul genoemd maar like dat boeit me helemaal niet. Tegenwoordig moet je er als een nerdo bij lopen zodat je niet meer word uitgescholden. Maar ik ga niet als een nerdo erbij lopen. Die gaste zijn weird.

Zo heb ik ook een nieuwe bril uitgezocht. Een van de nieuwste soorten van Red Or Dead. Winter 2008/2009

Dus mensen zie me niet meer als Urban aan maar als een modegevoelig persoontje. Daarbij voel ik me beter.

Ik moet nog een nieuwe pet halen. Zelf denk ik aan een G-Star.

Ik heb nu nieuwe schoenen van Bjorn Borg en een nieuwe jas van Jack & Jones. Ook draag ik niet meer van die hele wijde broeken.

En de mensen die me verlaten omdat ik niet meer Urban ben zijn geen echte vrienden. Mijn vriendin wete het en die zei... Dit past zekers goed bij je enzo.

Nouja ik heb me verhaal gedaan.... Ik hoop dat ik niet meer word aangekeken van nepneger enzo maar voor modegevoellig persoon.

Reageer (6)

  • Esemesje

    Ik ken je niet maar als jij je goed voelt met je nieuwe stijl ben ik blij voor je :)

    1 decennium geleden
  • lithiumBitch

    zoveel geschreven :O wow wrm eigenlijk?:Peigenlijk was dat amper nodig maarja:P

    1 decennium geleden
  • lithiumBitch

    ik geef je alleen tip:laat niemand je ooit breken met woorden als je mentaal sterk bent kan niemand je breken,dat houd in mediteren ik word thuis heel veeel mishandelt and stuff en ik benee n moeilijke prater dus ik moet heel veel mediteren om tot rust te komen maar yoga helpt ook.dat is niet die shit van met je bene over elkaar en hammmm hammm zeggen:Pmar gwn ff 10 min, tot rust komen maar in jou geval is het beste om gwn tot jezelf te komen zodat je niet met urban onzeker bent.jammer dta ik dat niet eerder zei:)sorry voordat maarja(K)

    1 decennium geleden
  • Krullebol

    Damiii, ookal verandert jou stijl, en draag je meer dingen die in de mode zijn enzow..


    ook jij kan daar net even je draai aan geven, je bent helemaal geen mode gevoelig persoonTJE. Jij bent Damian, een hippe jongen die er cool uit ziet. Je mag er zijn en ook als je alleeen maar dingen draait die in de mode zijn, so what? Dan ben jij nog steeds Damian hoor. (K)

    1 decennium geleden
  • Damian

    Ik ben gewoon mezelf en als anderen me niet accepteren zeg ik altijd: accepteer je me niet? Oprotte dan!

    Maargoed je hebt geleik. Je bent wie je bent.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen