Omdat ik mijn gastboek liever leeg wil houden, maar toch wat lieve berichtjes wil bewaren heb ik dit blog.

Als jij een hamburger was, was je een McBeauty <3
X

Chris





Anna



People live, people die
people laugh, people cry
some give up, some will try
some say hi, some say bye
others may forget you, but never will I.


Chris



You're amazing. <3

Anna



Je kunt zaterdag een lang berichtje terug verwachten (;
Eigenlijk duurt me dat te lang ik ga het nu gewoon doen.
Oké, daar komt het, zet je schrap.
Nee wacht ik doe eerst mijn oortjes in.
Oké ze zitten in daar gaan we:
(ik ga het heel officieel doen)

Geachte
Beste
Lieve
Uhg

Coosje,
Twee, bijna drie maanden kennen we elkaar nu. Best gek eigenlijk? Het lijkt veel langer, en eigenlijk kennen we elkaar ook helemaal niet echt. Dit is een soort van penvrienden gebeuren, ookal pennen we elkaar niet. (is pennen een werkwoord, nee toch?)
Als ik weer eens in een van mijn veel voorkomende verveelbuien zit, en allemaal random profielen afstruin op quizlet, zie ik altijd netjes opgeruimde gastenboeken en een mooi verzorgd profiel. Maar één ding verschilde dan met het mijne; er staan daar ellendig lange lieve berichten in het gastenboek. Meestal lees ik ze niet verder dan twee zinnen, ze zijn bijna allemaal hetzelfde "ik hou van je wil je nooit meer kwijt zo ver weg maar toch dichtbij " bla bla bla. Ik snapte niet waarom mensen überhaubt de moeite namen om zo'n ding te schrijven. Tijdverspilling, vond ik het.
Ironisch dat ik dan nu zo'n zelfde bericht aan het schrijven ben, vind je niet?
En gek genoeg snap ik nu waarom die berichten overal op Quizlet staan. Toen ik voor het eerst op Quizlet kwam leek het net alsof iedereen besties was met elkaar en ik was een soort van bang dat ze me weg zouden jagen ._. Natuurlijk is dit niet gebeurt, anders zou ik hier niet zitten te typen. Maar goed, waar was ik, ohja.
Nu heb ik ook zo'n vriend gevonden, en het is pittig leuk om er een te hebben. Zo van "fuck yes ik heb er weer een vriend bij bitches".
Ik wilde nog wat vertellen maar ik ben het vergeten.
Oh nee ik weet het weer.
Ja met Denemarken begon het eh? Om eerlijk te zijn begonnen wel gelijk de alarmbellen te rinkelen toen je vroeg om mijn telefoonnummer. Is dit een pedofiel of gewoon iemand die vrienden zoekt? Maar ja ik ging uit van het tweede en daar zitten we nu dan.
Coosje,
Net als jij heb ik totaal geen spijt van bovenstaande keuze. Ik vind het heel leuk dat ik je ken en ik zou dat voor geen goud terug willen draaien. Ik kijk er naar uit om naar je te gillen in juni.

With all my love,
Chris.


Chris



I'm sorry love. Just know that I'm very proud of you, and if we don't talk just know that I'm in your heart. Forever and always, to infinty and beyond. And I hope you're in mine as well, so we never feel alone on sad days. I care x

Anna



Hey you! You are beautiful and gorgeous in your own way. Don’t let anyone make you ugly, because you’re perfect just the way you are. Stay Beautiful.

xohnoitsme





Chris

Reageer (3)

  • Pencils

    DIE FAKE BELEDIGDE REACTIE VAN MIJ HIERONDER IK GA STUK

    10 maanden geleden
  • Pencils

    NIET EENS EENTJE VAN MIJ ERBIJ
    HEB IK JE NOOIT LIEVE BERICHTJES GESTUURD DAN
    HE

    7 jaar geleden
  • Pale

    omg die over die hamburger c: <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen