Zet hier je reclame.

Ik lees het liefst.
- The Hungergames,
- Divergent.
- Fantasy.
- Voor andere ideeën sta ik ook open.

Ik wil geen.
- One direction.
- Justin Bieber.
- En al dat soort dingen.

Dankjewel x

Reageer (8)

  • Grace

    Hallo,

    Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
    Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
    Genre: fantasy (AU-universe)


    Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

    Veel liefs,
    L.

    8 jaar geleden
  • TheseWords

    Secrets // Draco Malfoy


    Everyone has secrets, the one worse than the other. But some of us have secrets that are so dark, so deep, that they can never tell them to anyone. Not even to their best friends and the persons they act like they trust. Those secrets are so strong, that they will change the world if they will ever will come out. But are they really able to keep them to themselves? Will they change the situation of their secrets? Or will the secret change them?

    8 jaar geleden
  • Laleah

    Ik gooi alles er maar in haha kijk maar of iets je interesse trekt! ^^

    Mijn huidig lopende verhalen

    - Daughter of The Mountain ~ The Hobbit

    Een verhaal over een elf die zichzelf en haar griffioen bij een groep dwergen voegt in hun avontuur de gouden stad te bereiken. Zij weet echter weinig over zichzelf, maar naarmate de tijd verstrijkt tijdens de lange reis ontrafeld ze steeds meer geheimen over zichzelf en haar afkomst. Er is een engels-nederlandse versie en een volledig nederlandse versie. De link naar de nederlandse versie staat op het voorblad.

    - Imagine Store • LOTR Related •
    Imagines van alle characters van LOTR of The Hobbit. Op aanvraag mogelijk.

    - Imagine store • Marvel
    Imagines over al je favourite characters van Marvel. Op aanvraag mogelijk

    - She Wolf - Marvel
    Een Shield agent wordt getrained voor een belangrijke missie om samen met Steve Rogers, Clint Barton en Natasha Romanoff te werken. Deze agent heeft echter een mysterieuze geschiedenis, iets waar haar partners maar al te graag achter willen komen. Zeker als blijkt dat er geen informatie over haar te verkrijgen valt in de SHIELD database, gaat er bij Agent Barton een belletje rinkelen.

    - Forces Of Nature - Marvel
    Een groep van mutanten wordt op een missie gestuurd met de avengers om in Italie gevaarlijke en uiterst afschrikwekkende gemuteerde honden tegen te houden en er achter te komen hoe zij zo zijn geworden. Zou het ze lukken er achter te komen hoe ze deze wezens kunnen stoppen voordat zij doortrekken naar het volgende dorpje en deze inwoners compleet afslachten?

    - Rewind The Clock - The Avengers
    Tony Stark heeft een tijd machine uitgevonden en blaast de hele groep avengers en het nichtje van Maria Hill per ongeluk mee terug in de tijd. Enkel Maria's nichtje is degene die haar geheugen niet kwijt is geraakt door de speciale halsband van Tony en zal snel haar collega's terug moeten vinden in deze onbekende omgeving en tijd.

    - Earth Mightiest Chatroom - Marvel
    Gewoon een paar grappige chatsessies tussen de avengers. Gewoon voor de lol



    Mijn afgelopen verhalen

    - The Arrow Of The Silver Dragon ~ Marvel
    Dit is deel 1. Een meisje is toevallig in New York wanneer Loki de stad aanvalt met zijn leger. Lijkt cliché, maar het is het niet. Er is een reden waarom Loki haar niet gelijk de nek omdraaide toen hij de kans kreeg, iets waar zij graag achter wil komen. Dit verhaal is derde geworden in een wedstrijd van beste stories.

    - The Eyes Of The Dragon - Marvel
    Deel 2 van the arrow of the silver dragon. Het verhaal gaat verder!! meer actie en meer avontuur!

    9 jaar geleden
  • GusWaters

    Ik stel je mijn nieuwe verhaal voor: L'amour inconscient.
    Hopelijk neem je een kijkje. Klik (wil je een duidelijker beeld van het verhaal en de bijbehorende foto's dan zal je even moeten klikken).
    Opmerkingen, reacties, tips,... zijn altijd welkom.

    "Soms," zei Winnie the Pooh "nemen de kleinste dingen het meeste plaats in in ons hart".


    Details:
    Kleine onderdelen van een geheel.


    Het geheel is meer dan de delen ~ Gestalt


    Haar ogen.
    Die kleine lichtpuntjes die telkens weer een hele ruimte konden verlichten.
    Haar donkergroen gekleurde ogen die afstaken tegen haar lichte sproetjes die over haar hele gezicht bezaaid waren. En de grijze vlekjes in dat groene waardoor ze altijd zo mysterieus keek.



    Haar ogen.
    Die kleine lichtpuntjes straalden minder dan normaal.
    De grijze vlekjes in het donkergroene woud dat stond voor haar ogen waren geen kleine vlekjes meer. Het waren kleine vegen geworden.



    En ik.
    Ik had het allemaal waargenomen.
    Want onbewust zag ik haar als kleine deeltjes.
    En plots wist ik het.



    Harwell Finder
    Maya Skinner
    Nederlands geschreven
    Nederlands gesproken
    een GusWatersproductie
    Waarschijnlijk wordt dit een kortverhaal
    Dit verhaal wordt alleen hier op quizlet getoond. Het is volledig verzonnen door mezelf. Ik zou het dus appreciëren moest ik dit verhaal enkel onder mijn naam zien verschijnen.
    Wil je toch iets van dit verhaal gebruiken, gelieve het dan eerst even te vragen.

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Klik!
    Klik!
    En... Klik nogmaals xD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen