Oké, mensen,
Voordat jullie massaal reclame gaan maken, even dit:

Wat ik niet lees:
Geen fanfiction - en nu zijn jullie allemaal zo teleurgesteld,
Ook GEEN fanfiction waarin de beroemdheid niet bekend is,
Geen romantiek (wel als subgenre van de dingen die ik wel lees),
Geen drama (voor dit genre geldt hetzelfde als bij romantiek),
Het liefst niet historisch, maar als het echt goed is, dan ben ik bereid om eens een kijkje te nemen,

Wat ik wel lees:
Sciencefiction,
Fantasie,
Horror,
En al het andere zolang het maar niet iets is van de eerste lijst!

Verder heb ik ook nog een aantal andere eisen:
Je grammatica is goed tot zeer goed,
Je maakt gebruik van ALINEA'S,
Je gebruikt hoofdletters en leestekens op de juiste manier (ook in titels (van de hoofdstukjes zelf)),
Je hoofdstukjes zijn niet té lang (dus niet langer dan 2000 woorden),
Je plaatst niet iedere dag (of meerdere keren per dag) een nieuw hoofdstukje, ik waardeer het wanneer mijn inbox niet volgespamd wordt,

Oké, dat gezegd zijnde... Als je reclame maakt, zeg dan gewoon de titel van het verhaal - of de verhalen - en vermeld ook even waarover het gaat. Een link is altijd handig, maar ik zal je verhaal zo ook wel vinden, denk ik.

(Als je mijn verhaal leest en er een reactie op geeft, heb je altijd meer kans dat ik eens een kijkje ga nemen bij dat van jou. Ik waarschuw wel: ik heb niet altijd zoveel tijd of zin om te lezen, dus ik kan niks beloven...)

Reageer (32)

  • ZeroHorizon459

    Mijn allereerste roman: 'Liefde Op Krukken'.
    Gaat over een jongen op krukken die verliefd wordt op een Italiaans meisje.
    Als liefdesverhalen je aanspreken, neem dan zeker een kijkje, alsjeblieft.
    http://www.quizlet.nl/stories/159418/liefde-op-krukken/

    Ik weet dat er staat dat je geen romantiek wil, maar ik denk altijd dat er uitzonderingen op een regel kunnen bestaan. Ten slotte hoef je niet te kijken, dus ik plaats deze reclame toch. Sorry als dit je tot last komt.

    7 jaar geleden
  • Ringwraith

    Ik begin binnenkort met een nieuw verhaal, misschien vind je het wat. ^^

    Hij stal mijn leven

    Jouw lichaam wordt van mij

    De zestienjarige Elles ontvangt bovenstaand briefje, zonder afzender. Ze weet echter genoeg: de jongen die tijdens haar eerste twee jaar op de middelbare school als een schaduw over haar leven hing is terug. En hij verdient de benaming psychopaat meer dan ooit te voren.

    Wat zou jij doen als je van lichaam wisselde met een psychopaat? Als hij zich moeiteloos tussen je familie en vrienden kan voortbewegen, zonder dat je hen kan waarschuwen? Als hij alles kan doen met jouw lichaam en jij alleen maar wanhopig kunt toekijken?

    WAT
    ZOU
    JIJ
    DOEN?

    7 jaar geleden
  • sachael

    It's My Curse

    Rheya is een meisje die leeft in de 25e eeuw. Sinds de grote oorlog van drie eeuwen geleden gaat het niet meer goed met de wereld. Er werd door de Zilveren een virus over aarde heen gespreid wat de hersenen van bepaalde mensen aantastte. Mensen die lager dan de Roden waren stierven uiteindelijk doordat ze elkaar uitroeide. Nog altijd lopen er zeldzame Roden rond die de Zilveren proberen aan te pakken. Rheya heeft nog nooit een voor haarzelf gezien omdat alle mensen werden geëvacueerd. Zij is iemand van de Blauwen en moet werken voor de Zilveren. Haar leven is erg saai en ze doet niks anders dan de hele dag kamers poetsen, maar wat gebeurt er wanneer ze op een dag de prins ontmoet en ze eindelijk achter de waarheid komt.

    12+
    fantasy
    onbekende personen

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    Over De Grens. Een verhaal dat je ervan overtuigt dat het soms beter is je neus uit andermans zaken te houden.

    Sigurd Maelstrom is een jonge schrijver die al maandenlang geen letter op papier heeft gezet. Zijn uitgever is allang niet meer tevreden over hem en staat op het punt hem de laan uit te sturen. Sigurd is de wanhoop nabij. Maar dan stuit hij op een onopgeloste moordzaak, en ineens lijkt zijn writer’s block verleden tijd. Wanneer hij echter die beerput opentrekt, ontdekt hij dat de zaak veel grootschaliger is dan hij dacht. De tijd begint pas echt te dringen als de moordenaar zijn zinnen op Sigurd blijkt te hebben gezet.

    7 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Yue groeit op in een ruige oorlog, maar er zijn nog andere dingen die haar bezig houden, zo kan ze haar rare dromen en visioenen niet plaatsen. Op een nacht moet Yue aan haar ouders beloven dat ze haar zusje beschermt. Na die belofte verdwijnen haar ouders spoorloos. Yue vindt nog wel een brief op het bed van haar ouders waarin staat dat ze over een maand terug zullen zijn, maar er verstrijken meerdere maanden voordat Yue beseft dat haar ouders niet meer terug komen, nooit meer. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet onderdrukken en gaat opzoek naar antwoorden van de plotselinge verdwijning.De antwoorden zijn lang weg gestopte geheimen en die wekken nog meer vragen op bij het vijftienjarige meisje. Maar hoe meer antwoorden ze vindt, hoe gevaarlijker de volgende wordt. Yue brengt niet alleen zichzelf, maar ook haar jongere zusje Lucie in gevaar. Ze ontdekt een vreemde kant van zichzelf en ze kan haar vreemde dromen en visioenen eindelijk ergens aankoppelen. Maar het wordt steeds moeilijker om zich aan haar belofte te houden en ze komt voor een keuze te staan.Kiest ze ervoor eindelijk haar mysterieuze kant te ontrafelen of haar zusje te beschermen? Ze raakt steeds veder in de problemen. Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op, als ze ook nog het vreemde graf van een meisje ontdekt.
    "Maar van wie houd je meer? Vanzelf, van je zusje of van je ouders? Je moet nú een antwoord geven, anders is het te laat!"


    -Drama, actie, onbekende personen
    -12+
    -Start op 26-4-2016
    -Eindigt op ?-?-2016


    Link=Klik

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen