Hallo iedereen,

Hier kunnen jullie reclame voor jullie stories dumpen. Het mag van alles zijn, ik zie vanzelf wel of het me trekt of niet.

Kunnen jullie dan misschien ook een kijkje nemen naar mijn verhaal:

•••
Haunted Innocence • TVD
•••'Mijn ouders vertelden me vroeger dat ik niet bang hoefde te zijn voor het donker of het monster onder mijn bed. Monsters bestonden niet. Oh how they were wrong. Er zijn wel degelijk monsters daar - in het donker - wachtend op mij. Dit was nu mijn leven en ik kon er niks aan veranderd. Ik moest het accepteren en wat ik ben.'.

Alvast bedankt en ik hoop dat ik een paar stories zie verschijnen!

Reageer (14)

 • SoulWolf

  Wil je even een kijkje nemen op mijn verhaal?
  Ik ben net nieuw hier en ik dacht, ik probeer het eens.
  Commentaar is altijd welkom, liefst op de opbouwende manier!

  Klikje

  Misschien doe je liever eerst de quiz die helpt bij het kiezen?
  Dan moet je even hier klikken.

  Heb jij ook een verhaal dat ik moet lezen?
  DUMPEN MAAR!

  6 jaar geleden
 • Grace

  Hallo,

  Ik doe mee aan Story of the Year 2016 en aangezien ik het niet zo op de Spotlight betaalmiddelen heb, besloot ik om via deze weg reclame te maken voor mijn verhaal Zoet Water
  Korte inhoud: Sinds mensengeheugenis lokken de Kelpies mannen, vrouwen en kinderen naar de Schotse meren en rivieren. De vrouwen, op het land vermomd als witte merries, zijn de enige wezens die vrij kunnen reizen tussen de wereld van de mensen en die van de Kelpies. De slachtoffers worden naar de wereld aan de andere kant van het water gebracht via de waterpoorten. Daar aangekomen dienen ze voor de rest van hun leven als slaaf of werkkracht te werken. Een lot dat de mens verdient, want het is namelijk een wraakzuchtig, arrogant en onrein wezen. Coira deelt de mening van haar soortgenoten, maar dan lokt ze de prins Kaiden in haar val...
  Genre: fantasy (AU-universe)


  Reacties en opbouwende kritiek zijn altijd welkom. Het doel is namelijk om tegen eind november 40.000 woorden te hebben geschreven.

  Veel liefs,
  L.

  7 jaar geleden
 • TheseWords

  Secrets // Draco Malfoy


  Everyone has secrets, the one worse than the other. But some of us have secrets that are so dark, so deep, that they can never tell them to anyone. Not even to their best friends and the persons they act like they trust. Those secrets are so strong, that they will change the world if they will ever will come out. But are they really able to keep them to themselves? Will they change the situation of their secrets? Or will the secret change them?

  7 jaar geleden
 • GusWaters

  Puntkomma;  Een puntkomma is een plaats in een zin waar de auteur de keuze had om te stoppen met een punt, maar besliste het niet te doen.

  En ook wij hadden die keuze.
  Ik wilde een komma,
  zij wilde een punt.
  En we beslisten samen te kiezen voor een puntkomma.  Harry Styles
  Fauve D'Aubey
  GusWatersproductie
  Kortverhaal
  Start 8/08/2015


  7 jaar geleden
 • lashtonisbae

  Ik weet niet hoe je zo'n fancy link maakt, dus doe maar zo!
  http://www.quizlet.nl/stories/151479/the-duff--michael-clifford/
  Dit gaat over het 5sos lid Michael gebaseerd op de film the d.u.f.f.
  Neem a.u.b een kijkje. Het is geen typisch fanfiction, dus als je geen fan bent, kun je hem ook gewoon lezen.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen