De basis informatie
Volledige naam: Ebba Fancymore
Roepnaam/bijnaam: Eb, Ebby
Leeftijd: 17
Geslacht: Female
Studie: Sportschool
Werknemer of klant: Werknemer zodat ze haar appartementje kan betalen (dit appartement hoeft ze niet geheel zelf te betalen, een deel betalen haar ouders, maar een ander deel moet ze toch zelf financieren. Net als eten etc. )

Het innerlijk
Karakter: Ebba is een meisje dat weet wat ze wilt, ze is rechtdoor zee en zegt dus waar het op staat. Ze gaat recht op haar doel af en als ze eenmaal iets in haar hoofd heeft zitten is het moeilijk om haar ervan te weerhouden. Ebba is zelfverzekerd en onafhankelijk en doet alleen iets als ze het echt zelf wilt. Het is moeilijk om haar van haar idealen en principes af te brengen en haar kijk op dingen te veranderen. Ebba heeft een hekel aan misdaden, of als er iets niet eerlijk verloopt. Ze wil rechtvaardigheid, en als dat er niet is kan ze erg boos worden. Ook is Ebba erg trots. Verder doet ze het niet zo goed in relatie’s omdat ze erg gesloten is en ze vaak discussies of zelfs ruzies heeft omdat ze haar mening zo fel verdedigt. Verder heeft Ebba een liefde voor het bos en de natuur en houdt ze van avontuur. Verder kan Ebba soms nogal chagrijnig zijn en afstandelijk tegenover anderen.
Relaties: Zoals eerder vermeld staat is Ebba niet zo goed met relaties, ze is dan ook nog nooit écht verliefd geweest en van ervaring op liefdesgebied kun je ook niet spreken
Talenten: Boogschieten, hardlopen en talen
Zwakheden: Exacte vakken, iets tactisch brengen en dansen

afkomst
Geboorte en/of woonplaats: North-Carolina, nu woont ze op zichzelf in een klein appartementje
Familie: Ze is opgegroeid bij haar vader, en haar moeder, die achteraf haar moeder niet bleek te zijn (haar moeder stierf in het kraambed, haar vader had toen der tijd al een oogje op een andere vrouw en trouwde kort na Ebby's geboorte met deze vrouw. Het was Ebby nooit verteld dat dit niet haar echte moeder is maar ze is daar pasgeleden alsnog achtergekomen. Ze heeft het hier nog erg zwaar mee). Ook heeft ze een broertje Eddy (Edward) wat dus eigenlijk haar halfbroertje is. Verder heeft ze nog een oudere neef die in hun tuinhuisje woont.

Het uiterlijk
Lengte en bouw: Ebba is niet zo groot, 1.65 haalt ze misschien net. Verder is ze sportief gebouwd en heeft ze sterke armspieren. Ze is best dun, door het vele trainen en sporten.
Omschrijving haar: Ebby heeft lang haar wat van nature chocolade bruin is, echter verft ze haar haren wel eens in een ander kleurtje. Bijvoorbeeld zwart, donkerbruin of koperrood. Soms laat ze een pony knippen die ze ook schuin kan dragen. Haar haren zitten of los of in een slordige knot of staart. Ebby is erg blij met haar haren omdat ze er veel mee kan en het erg vol is.
Omschrijving ogen: Ze heeft fel kijkende ogen, die heel erg opvallen in haar gezicht. Haar ogen zijn blauw en lichter dan je verwacht bij haar iet wat getinte huidskleur.
Kledingstijl: Het is anders dan wat anderen dragen. Het is stijlvol dat wel, en soms loopt ze ook gewoon in een of ander joggingpak rond.
Uiterlijke kenmerken: Ze heeft een tatoeage van een veer op haar arm, verder heeft ze een maanvormig litteken aan de zijkant van haar hoofd. Ook heeft ze een piercing.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen