Op zoek naar een leuk verhaal? Misschien dat een van mijn creaties je aanspreekt. (:

Onbekende personen verhalen
Batte Scars
Een verhaal over Brian en June, die hun leven proberen op te pakken na een traumatische ervaring tijdens hun zomervakantie.

Crash
Een verhaal over zeven jongeren die na een vliegtuigcrash in de jungle van Peru belanden en daar op een groot geheim stuiten.

Guilt
Een verhaal over Elles, een brugklasser die zich diep in de nesten werkt door haar grote mond.

Orks
Een verhaal over een groep jongeren die een schipbreuk overleeft en aanspoelt op een eiland dat door moordlustige kannibalen wordt bewoond.

Tiberium
Een verhaal over een groep wetenschappers die terugkeert naar de aarde om te zien wat ervan is overgebleven.[/url]

Fanficties (the Hobbit, Lord of the Rings, Harry Potter, Loki en One Direction)

Bumpy Ride
Een verhaal over twee meiden die samen met de leden van One Direction op een boerderij gaan werken tijdens hun zomervakantie.

Courage
Een verhaal over Alyssae, een elf die door een groep dwergen uit aardmannenkerkers wordt bevrijd en zich bij hen aan wil sluiten.

Creature of the Night
Een verhaal over Niamh, een vervloekt wezen met krachten die iedere verdorven ziel in Midden Aarde voor zichzelf wil hebben.

Gezworen Vijanden?
Een verhaal over Aenea, het nichtje van Harry dat als Griffoendor vriendschap sluit met Draco en daarvoor veel moet inleveren.

Hersenspinsels
Een verhaal over Draco, die ontdekt dat hij de enige is die een mooi, mysterieus meisje kan zien.

Into the Light
Een verhaal over Loki, die enkel zijn krachten terug kan krijgen wanneer hij ware liefde leert kennen.

Mission Impossible
Een verhaal over twee meiden die in Midden Aarde belanden en er alles aandoen om het verhaal van Tolkien tot een beter einde te brengen.

Your Betrayal
Een verhaal over twee elfen, die de dwergen tijdens hun tocht naar Erebor vergezellen en vastbesloten zijn om hen allen te laten omkomen in het drakenvuur.

So Far Away
Een verhaal over Thorin en Dís, die na alles te zijn kwijt geraakt een nieuw leven proberen op te bouwen in Rivendell, waar ze zich voor Azog de Bevuiler verbergen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen