Beste lezer,

Misschien bent u nog geen lid van The Nightclub en hebt u een aantal reden nodig om ons the joinen.
Hier vindt u een overzicht van #13 verschillen waarmee The Nightclub zich onderscheidt van alle andere offtopics.

Verschil #1: Unieke vriendschappen.

In The Nightclub sluit je vriendschappen voor heel je quizletleven, vrienden die er altijd voor je zullen zijn.




Verschil #2: Leer nieuwe muziek kennen met The Song Of The Night.

In The Nighgclub hebben we een uniek onderdeel: The Song Of The Night, leden kunnen hun muziek op de wachtlijst laten zetten en dan zal er onderaan de beginpost een direct link naar het nummer worden gezet. Op deze manier kunnen andere leden deze muziek leren kennen.




Verschil #3: Leden steunen elkaar altijd.

Omdat de leden van The Nightclub een hechte groep vormen en je er wel altijd een paar vriendschappen zult sluiten is er altijd steun voor je. Dit kan in allerlei situaties zijn, is je hond gestorven? Heb je ruzie met je ouders? ... lucht je hart bij mensen die je vertrouwt. Het kan in The Nightclub!







Verschil #4: Al meer dan vijftig topics vol plezier!

Ons topic bestaat al meer dan vijftig topics, en al sinds topic één zorgen alle gesprekken voor een lach en een natte broek(van het lachen) Er worden allerlei gesprekken gevoerd over onderwerpen waarbij je eerste gedachte ''Dafuq?'' is, maar ook gesprekken waarbij je interesses geprikkeld worden. Join The Club en neem deel aan deze gesprekken!




Verschil #5: Unieke gesprekken waaraan iedereen mag deelnemen.

Zoals je in verschil #4 al kon lezen worden er in The Nightclub verschillende gesprekken gevoerd. En je moet niet eens zelf inspringen! Voel je vrij zelf een gesprek te starten waaraan alle leden kunnen deelnemen, dit kunnen serieuze onderwerpen zijn maar ook onnozele en rare onderwerpen! Wees creatief en doe mee!




Verschil #6: Makkelijk Joinen!

Als je in ons topic wil komen is dit heel makkelijk! Eigenlijk is er zelfs niks simpelers op Quizlet.
Als je nog niet honderd procent zeker bent zeg je gewoon eens ''hallo'' of ''mag ik hier komen?'' en dan kun je al eens deelnemen aan een gesprek, als je helemaal zeker bent kun je je op de lijst laten zetten door volgende dingen door te geven: Quizletnaam, voornaam, je favoriete drankje en je leeftijd. Dan ben je officieel lid van The Nightclub!







Verschil #7: Een topic waarin iedereen gelijk is.

In The Nightclub is IEDEREEN gelijk. Jongen of meisje, zwart of blank, Nederlander of Turk,... iedereen wordt gelijk en met respect behandeld. Wees dus niet bang als je denkt dat je anders bent, in The Nightclub is iedereen gelijk en op een vlak zijn we allemaal hetzelfde: jongeren.




Verschil #8: Leer nieuwe dranken kennen door de bijnamen van alle leden.

Als je al eens in de beginpost hebt gesnuffeld, zul je wel al gemerkt hebben dat de leden een bijzondere bijnaam hebben, namelijk drankjes*! Laat je verleiden door hun namen en neem ze mee als je eens met vrienden gaat stappen, misschien wordt je wel verliefd op de smaak van dat ene nieuwe drankje.
* Slechts één lid heeft dit niet, hij had namelijk niet door dat het gebruikelijk was dat er een drankje werd genomen. Maar er is nooit spel van gemaakt. Daarom vind
je in het topic nog altijd één politie-inspecteur.




Verschil #9: Hulp wordt met liefde gegeven.

Als er een kenmerk is die zowat alle leden van The Nightclub hebben dan is het wel de eigenschap van het helpen, Als je met een probleem zit kun je altijd terecht bij de leden van de club. Ze zullen je altijd willen helpen. Is dat niet mooi?






Verschil #10: Verveel je nooit meer dankzij The Nightclub!

Ons praattopic is heel veelzijdig, naast alle gesprekken en The Song of The Night worden er van tijd tot tijd leuke activiteiten gehouden(Zoals verkiezingen en stories) en is er op ons account heel veel te beleven!




Verschil #11: Nieuwe Quizletters kunnen Quizlet.nl leren kennen en ontdekken via The Nightclub.

Omdat je je zo makkelijk aanmeld bij ons is het de perfecte eerste stap om je te nestelen in de wereld van Quizlet! Meer ervaren leden kunnen de nieuwe leden wegwijs maken in dit web van topics, quizzen, stories, polls, gedichten en lijstjes!





Verschil #12: Makkelijk te vinden.

Omdat we zo'n actief topic zijn zijn we heel makkelijk te vinden in het offtopicgedeelte, we staan namelijk altijd bij de eerste tien topics! Daarbij staan er verschillende linken naar het topic op het account.






Verschil #13: Alle verjaardagen mooi opgesomt in een blog.

Omdat voor de meeste mensen de verjaardag toch de dag van het jaar is hebben we de verjaardagen mooi opgesomd per maand en in volgorde in een blog. Aan het begin van de maand krijgt elke jarige van die maand een privé bericht met felicitaties, want het is niet leuk als je verjaardag zomaar vergeten wordt.




Dit zijn al onze unieke eigenschappen, alhoewel, voor iedereen is dit topic anders en door iedereen wordt het anders ervaren. Ervaar jouw #verschillen bij ons en deel ze ook.

Credits:
Jullie denken vast op dit moment 'Wauw, Jarne is zo origineel! *Applaus! Applaus! Applaus!*
Jarne: Dank U! Ik zal niet ontkennen dat ik de lay-out heb verzorgd en alle #13 verschillen heb verzonnen, maar het concept is wel van een ander overgenomen.

Center Parcs Europe is een aantal jaren geleden met de #29 verschillen die écht het verschil maken begonnen, en daarvan heb ik het. Dus de rechten van het concept gaan volledig naar hen.

Door: Jarne(Debbaut)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen