Hey mensjes!

Dit is mijn eerste bericht! Ik ga recepten plaatsen in dit blog, dus als je ze leuk vind, kun je ze maken. Veel plezier.

Appelflappen
Ingrediënten voor appelflappen te maken:
Appelflap (6K) 10 plakes diepvriesbladerdeeg (of zelfgemaakt bladerdeeg)
3 appels
60 gram suiker
Kaneel
50 gram rozijnen
Suiker
Werkwijze voor het maken van appelflappen:
Ontdooi de deegplakjes
Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes.
Meng de appelstukjes met suiker, kaneel en rozijnen.
Leg, op het midden van iederlapje deeg, 2 eetlepels appelmengsel.
Maak de randen met water nat.
Sla de lapjes schuin dicht.
Druk de randen stevig op elkaar.
Leg de flappen op een natgemaakt bakblik.
Bestrijk ze met water.
Bestrooi ze met zuiker.
Plaats het bakblik in de onderste helft van een voorverwarmde, warme oven (220 graden celcius) en bak de flappen lichtbruin in ongeveer 30 minuten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen