Ik heb er eerst aan getwijfeld, maar ik ga het toch doen. De laatste tijd heb ik zoveel geweldige complimenten ontvangen over mijn schrijfstijl en mijn verhalen, dat ik dacht: waarom bewaar ik deze niet voor als ik er een keer doorheen zit en eraan moet worden herinnerd dat ik prima schrijf! Dus hier zijn wat super lieve berichtjes, van een paar super lieve mensen! Allemaal ontzettend bedankt voor de steun en lieve woorden! You guys are my muse!




Ik ben echt een beetje verbluft haha, tussen ieder verhaal dat jij schrijft lijkt echt een wereld van verschil te zitten- en dan op een hele positieve manier! Je schrijfstijl gaat er echt enorm op vooruit! =]

Schrijfstijl algemeen
• Quote by Vikings


Ik wil je even vertellen hoe super leuk ik jou verhaal vind! Je schrijft super ben echt verslaafd aan je verhaal. Je blijft je verhaal spannend opbouwen en dat vind ik zo leuk!
Je schrijft echt heel fijn en duidelijk, het is heel simpel maar zo diepgaand en dat leest heel fijn. Je schrijft niet met allerlei moeilijke termen of weet ik veel wat. En heel rustig schrijf je, maar toch gebeurt er zo veel. Apart uit te leggen, maar het is super.
Normaal haak ik af bij storys die beginnen in jaar 1, of daar lang in blijven hangen, omdat ik het niet leuk vind vanuit een 11 jarig kind te lezen. Maar bij jou is het totaal niet hinderlijk, ga vooral zo door!

Mening A Darkened Heart - How a snake killed a badger || DM
• Quote by Shaybuttah


Lieve Leah, ik weet niet hoe je op het idee zou kunnen komen dat je niet meer goed schrijft, want dat is de dag dat de hemel naar beneden zal vallen. Je hebt ontzettend originele verhalen, en weet zelfs het grootste cliché nog heel onverwacht te maken. Je verhalen slepen me helemaal mee naar de wereld die jij creëert, en ik geniet er van. Ik herlees jouw verhalen soms gewoon om er zelf wat van te leren. Want waar ik vaak de grammatica en sommige truckjes al beheers, ben jij echt de meester in het beschrijven van een omgeving, gevoelens en een sfeer en daar kan ik dan weer van leren.
Je maakt echt voortgang wat het schrijven betreft. Waar ik in Agony eerst nog gemiddeld twintig foutjes eruit kon halen, is dat nu veranderd naar twee. Of iets meer, als ik aan de tekst kan zien dat je er zelf ontzettend enthousiast over bent, waardoor sommige dingetjes er nog nét even doorheen glippen (;
Je bent enorm vooruit gegaan, en nog steeds, eigenlijk.

Je beschrijft soms wel vijf hoofdstukken lang, hoe er niets gebeurd. Heerlijk. Gewoon een alledaagse dag. Ik heb gemerkt dat ik me bij bijvoorbeeld de Honger Spelen, er enorm aan irriteerde dat er élke dag iets gebeurde. Dan weer dit dan weer dat, vermoeiend. Jouw verhaal heeft gewoon een lichte, rustige pauze voordat de storm losbreekt, wat heel erg fijn is.

Als je iets schrijft, waar opzoekwerk voor nodig is, wil je dat alle feiten kloppen, wat helpt aan de vloeiendheid van het verhaal. Als je in het ene verhaal vertelt hoe de leerlingenkamer van Huffelpuf ruikt, vertel je dat in het andere verhaal precies zo en dat is heel erg fijn.


Schrijfstijl algemeen
• Quote by Ashallayn


Hey,

Ik wilde gewoon even achterlaten dat ik het prachtig vind wat je doet. Het zijn van een luisterend oor voor mensen en het kunnen geven van advies erover is een kwaliteit waar je echt trots op mag zijn.
Je hebt mijn respect.
Vergeet niet dat een luisterend oor soms ook zijn/haar verhaal kwijt moet kunnen. Wij mensen zijn in dat opzicht net als een mok; we kunnen veel binnenhouden, maar op een gegeven moment lopen we over. Ik ben weer eens aan het doordraaien, sorry.
Blijf vooral schrijven, ik vind je werken prachtig. Ik probeer het zelf nog wel eens, hier en daar, geniet er ook wel van. Maar ik kan nog veel meer genieten van iemand anders zijn werk.
Ik hoop dat vandaag je geluk brengt.


Schrijfstijl/mening over mij
• Quote by Draconis115


Wat vind je van het verhaal?
Echt geweldig. Sowieso het feit dat een Hufflepuff de hoofdrol heeft vind ik al leuk. Maar het is ook gewoon zo goed opgebouwd. Zo nu en dan lees je wat foreshadowing (ik ga niet teveel verklappen, iedereen moet hem maar gewoon gaan lezen) en dan heb je geen idee waar het over gaat. Dan kom je er zoveel hoofdstukken later op terug en dan weet je gelijk de link te leggen tussen de foreshadowing en het hoofdstuk. Dat is zo goed opgebouwd.
Wat vind je van de schrijfstijl van Leah?
Heerlijk. Ik kan echt op een verhaal afkappen vanwege de schrijfstijl. Bij Leah’s schrijfstijl blijf ik maar doorlezen, zonder dat je zelf echt doorhebt dat je aan het lezen bent. Ik lees vaak op mijn mobiel en dan kan je het einde van het hoofdstuk niet zien. Ik heb vaak genoeg gehad dat ik echt dacht van: ‘He! Dit kan het einde toch niet zijn?’ En op het moment dat je terug naar boven scrolt zie je eigenlijk hoeveel je gelezen hebt.
Wat vind je het leukste aan het boek?
Ik weet dat dit waarschijnlijk heel cliché gaat klinken, maar ik ga toch voor de verhaallijn. Naar mijn mening is hij gewoon goed uitgewerkt en juist omdat we het door de ogen van de hoofdpersoon meemaken vind ik het juist zo leuk dat ook die niet alles weet. En dat ze geen miss perfect is, ik hou niet van hoofdpersonen die miss perfect zijn. Ik kom op mijn eerdere antwoord terug, het is een gedeelde eerste plaats voor de hoofdpersoon en de verhaallijn.

Interview uit The Quibbler over A Darkened Heart || Harry Potter
• Quote by Vaisey



Super mooi gedaan! Ik vind dat je een manier hebt om je personages zo neer te zetten, dat ze 'charmeren'. En dat vind ik super knap, want ik vind het altijd jammer als ik denk van: zo jammer dat het zo hol blijft en een zwakke afspiegeling van de geest van de schrijver zelf. Die van jou vind ik geen vage schimmen. Je weet er het leven er echt wel in te blazen en er mensen van te maken. Ik vind ze echt karakter hebben, vooral die forse directrice doet wel iets bij me. :'D
Knap gedaan!


Mening personages
• Quote by Histoire


Haha, bedankt voor het compliment! (:
Ja, je had inderdaad al veel verklapt! Maar dat doet uiteraard niets af aan je schrijfkunsten, want als ik geen contact met jou had onderhouden had ik het helemaal anders gelezen, dus het blijft sterk wat je gedaan hebt! Zelf al had ik een mildere ervaring, dat komt door totaal andere factoren dan jouw kunnen. Je mag oprecht trots zijn op dit verhaal! Het is zowat het beste wat ik ooit op Q heb gelezen, met of zonder het optimale effect van de climax! Echt bravo ervoor! (:


Mening A Darkened Heart - How a snake killed a badger || DM
• Quote by Histoire




Hoi Leah,

Je kent mij natuurlijk niet, maar ik wilde je graag een berichtje sturen.
Ik vond je story “happy thoughts | Peter Pan” random op quizlet en heb het binnen twee dagen in een ruk uitgelezen. Peter Pan (vooral de animatiefilms van Disney) is één van mijn favoriete jeugdherinneringen. Ik vind Fanfiction over Peter Pan van anderen ook heel leuk om te vinden en te lezen. Ken je toevallig de fanmade trailer die ik vond, over een vervolg op Peter Pan 2: Terug naar Nooitgedachtland.
Je kan hem hier kijken als je geïnteresseerd bent, maar deze ontdekte ik toen ik 13 was en ik vind hem nog steeds geweldig, terwijl helaas de fanfiction nooit helemaal is geschreven -> https://youtu.be/I5WSngMEr9s

Ik wil je complimenteren over wat een fantastisch, professioneel geschreven (vergeleken met andere verhalen op Quizlet), diepzinnig, mooi, gedetailleerd, passievol en romantisch verhaal je hebt geschreven. Ik houd zoveel heel veel van romantische films en boeken, en schrijf zelf ook eigenlijk alleen maar romantiek dus dit was helemaal iets voor mij.

Het is zo origineel bedacht en ook met zoveel diepgang beschreven. Toen ik klaar was met het verhaal, liep ik zelf (nog steeds) een beetje met een soort leeg gevoel rond. Ik vond het zo jammer dat het is afgelopen en had graag nog meer willen lezen, maar aan alles komt natuurlijk een einde. Inhoudelijk had ik misschien dingen anders gezien of gewild dat andere dingen gebeurden, maar ieder heeft zijn smaak natuurlijk.

Ik wil je hartelijk bedanken voor zo’n mooi verhaal dat me oprecht heeft geraakt en ontroerd! Ik ben op m’n 14e op Quizlet beland en ben sinds een behoorlijke tijd eigenlijk inactief, maar ik ben sinds mijn 6e nog steeds aan het schrijven. Ik ben inmiddels 21, en vind het nog wel leuk om wat rond te neuzen op Quizlet en verhalen van anderen te lezen (zo kwam ik ook die van jou tegen). Ik bewaar mijn eigen verhalen met name in mijn notities op mijn telefoon, of ik ze toch misschien wil delen op Quizlet weet ik nog niet zeker. Je hebt me heel erg geïnspireerd en mij ook verder geholpen om mijn schrijfstijl te verbeteren. Als je ooit iets van mij wilt lezen, stuur me gerust een berichtje. Ik stuur je graag een e-mailtje met een verhaal, als je dat leuk lijkt.

Ik hoop dat je wat gaat doen met fantastische talent en dat ik misschien binnenkort je boeken kan kopen of naar de verfilming kan in de bioscoop.

Blijf alsjeblieft doorgaan met schrijven, want dit is één van de beste fanfictions die ik heb gelezen!

Het ga je goed en ik hoop dat alles ook verder met je goed gaat in deze gekke corona-periode.

Liefs,

Demi(H)

Mening Happy Thoughts || Peter Pan
• Quote by DawnBlazex


Reageer (1)

  • Tribbiany

    awh wat lief allemaal!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen