Je zit altijd al zo te zeuren tegen je ouders dat je netflix wil en uiteindelijk mag het!! maar dan komt het moment dat je geen idee hebt welke serie je gaat kijken...... zelf heb ik altijd zin om series te kijken i.p.v films want films duur maar heel even en series gaan lang door. Bij series kan je soms even 40 minuten kijken en bij films zit je alweer gelijk op 1,5/2 uur!
oja en deze series staan allemaal op netflix!!!!!!!!!
de volgende series heb ik gekeken en raad ik allemaal aan:

1. the vampire diaries - ik heb die serie gekeken en ik vond het verhaal zo leuk dat ik maar bleef door kijken.
Het gaat over Elena die haar beide ouders verliest en samen met haar broer Jeremy en haar tante Jenny woont. ze ontmoet Stefan en wordt verliefd op hem alleen ze weet nog niet dat hij een vampier is en Stefans broer Damon verstoort stefans kans om op nieuw te beginnen. Elena's beste vriendin is een heks en haar vriendje is een vampier. Haar leven staat op zn kop en er vallen veel doden. Elena krijgt gevoelens voor Damon en weet niet wie ze moet kiezen.....
Om het hele verhaal te vertellen ben ik een dag bezig dus ik hou het hierbij! Het is de leukste serie ooit!!! dus ga het please kijken en je krijgt er geen spijt van en iedereen die ik ken die het kijkt is er helemaal verslaafd aan dus hoe erg zou het kunnen zijn dus zeker de moeite waard om het te proberen of je er nou van houd of niet :D

2. the originals - dit zijn de allereerste vampieren op de wereld en dit verhaal begon in the vampire diaries en wordt later een eigen serie en dat vind ik heel leuk. TIP: kijk eerst the vampire diaries en gelijk daarna the originals. De serie vertelt het verhaal over drie leden van de originele vampierenfamilie: de allereerste vampiers op deze aardbol. De broers en zus Niklaus ‘Klaus’ Mikaelson (Joseph Morgan), Elijah Mikaelson (Daniel Gillies) en Rebekah Mikaelson (Claire Holt) zijn terug gegaan naar New Orleans. Klaus is niet alleen een vampier, maar ook een weerwolf, ook wel een “hybride” genoemd. De stad New Orleans – bewoond door de normale mens, vampiers, heksen en weerwolven – is door de drie Originals grotendeels opgebouwd en tevens een plek waar ze lange tijd geleden gewoond hebben.

3. gossip girl - Iedereen droomt er wel van om jong, populair en rijk te zijn, oftewel te leven als de elite. Maar dat leven gaat niet alleen over rozen. Dat maakt de hit serie Gossip Girl al snel duidelijk.Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom? En wie kan je beter inlichten over iedereen die ertoe doet dan Gossip Girl? Kristen Bell spreekt de stem in van Gossip Girl. Gossip Girl heeft een website en weet élk schandaal van íedereen die ertoe doet. Zij stuurt de hele serie door sms'jes naar iedereen met de nieuwste schandaligste roddels. Hoe je een Gossip Girl sms kan herkennen? Simpel. Iedereens mobiel gaat vlak na elkaar af. De serie draait om Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Dan Humphrey, Nate Archibald, Chuck Bass, Jenny Humphrey, Vanessa Abrams, Lily van der Woodsen, Rufus Humphrey en hun vrienden. Ik vind dit een leuke serie want het is lekker drama, maar soms wordt het te ongeloofwaardig en dat is soms irritant bij dramaseries.

4. pretty little liars - Aria, Emily, Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar.

Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf 'A' noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren.
Ik vond deze serie echt heel leuk, maar na een paar seizoenen werd het te lang dradig en ben ik gossip girl gaan kijken. Pretty little liars is zeker een aanrader als je het leuk vindt om mee te doen naar hun speurtocht naar A. Het gaat ook over liefde en drama.

5. teen wolf - Wanneer Scott McCall (Tyler Posey) wordt gebeten door een weerwolf kan hij opeens veel beter horen en ruiken en is hij veel sneller dan een normaal mens. Zijn menselijke beste vriend Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) helpt hem om zijn leven weer onder controle te krijgen. Dit gaat minder goed wanneer er een nieuw meisje op school komt, genaamd Allison Argent (Crystal Reed). Scott en Allison beginnen te daten, maar dan ontdekt Scott dat Allison's familie Jagers (Hunters) zijn. De Jagers jagen op weerwolven en proberen ze uit te roeien. Daarom heeft Scott de hulp van Derek Hale (Tyler Hoechlin) nodig: om zichzelf te blijven tijdens een volle maan. Dan zijn er ook nog Lydia Martin (Holland Roden), de vriendin van Allison en een populair meisje, en Jackson Whittemore (Colton Haynes), een pestkop die net als Scott en Stiles lacrosse speelt, die Scott het leven als een weerwolf ook niet makkelijker maakt. Na seizoen 3 verdwijnen de personages Allison en Jackson uit de serie, ze worden vervangen door de personages Malia Tate (Shelley Henning), een weercoyote en dochter van Peter Hale, en Kira Yukimura (Arden Cho), een kitsune (weervos) en de nieuwe vriendin van Scott. In seizoen 4 wordt de jonge weerwolf Liam Dunbar (Dylan Sprayberry) lid van Scott's roedel.
Dit was ook weer een leuke serie. Het is een spannend en er zit ook heel veel drama in. Het eerste seizoen vond ik gelijk heel spannend en ik durfde bijna niet meer te kijken, maar uiteindelijk is het wel spannend maar niet eng ofzo en de serie is gewoon te leuk om te stoppen.

Dit was mijn blog over de series die ik gekeken heb en misschien maak ik er ook nog wel eentje over een paar films die ik leuk vond (zoals If I stay - step up -marley and me - mean girls)
Veel plezier met al deze series te gaan kijken XD
(toch is mijn eerste aanrader the vampire diaries) hihi.......
xoxox Beaudine

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen