Hier ga ik dus voortaan een blog schrijven als er iets grappigs of iets minders in mijn leven gebeurt die dag. En vandaag begin ik dus met mijn aller eerste. Ik zal mezelf eerst ff voorstellen...

Mijn naam is Dominique maar verders noemt vrijwel iedereen me Do, ik ben 16 jaar en heb zwart met blond haar wat ik altijd op een scene manier heb tenzij ik er geen zin in heb. Ik rijd scooter een zwarte peugeot v-click om precies te zijn. Ik ben 1.73 niet zo heel erg groot dus, en verder weet ik eigenlijk niet echt veel te vertellen. Dus begin ik maar met mijn verhaal.

Het is nu 19.12 om precies te zijn op mijn klok. Ik ben jammer genoeg weer eens naar school geweest wat echt zo enorm saai was! Dus dat laten we zitten. Uhm... verders heb ik met wat vrienden van mij afgesproken om dit weekend naar de film Twilight te gaan. En ik heb te horen gekregen dat een goede kennis van mij, die ik mijn hele leven al ken, die voor mij net zo goed als een oom is, overleden is vanochtend aan een hart aanval. Dus waarschijnlijk is zaterdag zijn begravenis.
Meer heb ik tot nu toe eigenlijk niet te vertellen.

Ik spreek je de volgende keer wel weer!!!

xxx Do(L)

Reageer (1)

  • mimiCORE

    FGezellig

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen