Hallo wezentjes daar.
Hier ga ik vanaf nu gewoon een soort van "dagboek" bijhouden.
Mijn belevenissen, weetje, dromen, contacten, liefdes ;D
Laten we dus eerst beginnen met het feit dat mijn grote liefde onbereikbaar was.
Het was een duitser, groot, gespierd, donkere bruine ogen, drummer, stoer, en gewoon vet lief. Nee, ik heb het niet over een bekend iemand. ik ben namelijk geen groupie ofzo ^^
Ik heb het over Mo. Moritz, uit Nürtingen, ofzoiets. Op vakantie ontmoet, niet al te veel gepraat, veel geglimlacht, en geknipoogd. Maar dat was het. Toen weer contact via mail. Maar die ZAK negeert me. dus nee danku, houd hem toch maar. En toch zit ik elke dag te kijken of ik mail heb van hem. Nee, nooit. En dan is er nog school. Kutschool. Ik doe latijn, en nee, ik ben géééén strevertje. In tegenstelling tot. Ik heb er een hekel aan, maak liever geen huiswerk, maar bem er zó gestresst door. Latijn ga ik laten vallen, maar op het einde van het jaar denk ik. En er is ook nog het leerkrachtenfeest. een groot toneel, voor heel de school (lees; een paar duizend man) Waaraan ik meedoe. Meezing, om precies te zijn, want ik moest weer eens auditie gaan doen. En dan nog solo ook. Wel leuk hoor, maar zenuuwachtig dat ik zal zijn. Gelukkig duurt het nog wel even.
En dan heb je nog mijn vrienden;
Michelle, ze is gewoon overlief, maar we liggen nogal in de knoop met een vriendin (lees; haar vriendin, want dat mens scheld mij nu ineens uit) Maar we trekken elkaar er doorheen, in goede én slechte tijden.
Jeremy, Lief, prettig gestoord, en helemaal geweldig. Ik ga met hem snowboarden in april, en heb er ook helemaal zin in.
Nikki, met haar ben ik naar de overgeweldige band KILLERPILZE gaan kijken. En geschreeuwd, gehuild, gelachen, en gezongen dat we hebben! daar in brussel was echt een dag om nóóóóóit meer te vergeten. En volgend jaar ga ik misschien weer.
Ja, muziek, muziek muziek, want muziek is leven, weetje. Ik ben gewoon helemaal gefreakt van killerpilze, niet normaal. ik zou een moord begaan om ze te spreken. Ik heb ze op myspace al toegevoegd, ja. maar ze antwoorden niet. Kutzoooi.
en ja. Dat was nu al een klein stukje blog. heel rommelig en door elkaar, maar zo ben ik gewoon, ja? Dus ik zal nog veel bloggen, maar nu heb ik lekker geen tijd.
x Natasja

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen