Leiding at Chiro-KSA Berg-Tessenderlo since August 2015 till August 2017
First night out at Leuven — 25th of March 2016
Thanks for all the best moments uncle P — † 4th of April 2016
Applied for a job at Q-beachhouse and met Sam Debruyn — 16th of April 2016
Graduated high school — 29th of June 2016
First anime convention | Abunai — 27th of August 2016
Met up with Manami and Akutagawa <3 — 27th of August 2016
Moderator — 11th of September 2016
Rust zacht Lennon — † 17th of August 2017
     
Voorbehouden voor mijn schatties

Liesje
HIIII, SWEETPIE!!
Ik heb nog steeds geen idee wat te zeggen (': But I love you!
Wow, het is nu misschien een halfjaar geleden dat ik je leerde kennen en er is al zo veel veranderd!! Ik heb je zelfs al twee keer gezien en het was awesome! (Al moet je wel nog oefenen in CoD ^^). Anyhows, I really like you en ik vind het echt geweldig dat onze vriendschap gewoon blijft groeien in plaats van verwatert ^^ Als ik iemand random nodig heb om mee te praten, dan kan ik altijd bij jou terecht en dat is echt geweldig. (Andersom ook, maar dat weet je wel aangezien ik nu al vanalles van animé ken zonder er ooit eentje te zien (': ) en ook je kleine obsessies over bekende personen zijn echt zo geweldig! I kinda love them too, just because of you (and Eddie is just an amazing actor with a sick voice). Anyway, ik hoop dat we elkaar nog lang zullen kennen, met vele gesprekjes en films die we samen bekijken, maar dan niet echt samen waardoor ik een minuut achter zit.

Love you!!!
Hugs from your Clone!!
XOXOXO

Xantha
Dear Sherlock,
Ik heb eigenlijk geen idee hoe ik dit verhaal moet beginnen. Ik zat nog maar net op Q, en ik had geloof ik Cap als mijn profielfoto, toen ik een bericht in mijn GB kreeg van ene Thrones geloof ik. We raakten aan de praat, en nadat we elkaar een tijdje met rust hadden gelaten stalkte ik je in het geheim. Ik kwam erachter dat je Xanthe heette, wat ik ongelooflijk bijzonder vond. Al gauw kwamen we met bijnamen, Geroya, Sherlock, Watson... I love you so goddamn much. Samen met Leah vormen wij echt het awesome Marvel-trio, and now you're one of my closest friends. Ik kan echt alles bij je kwijt, en ik hoop dat we ooit kunnen meeten. I love you. You're the Mrs Barnes to my Mrs Rogers. You're like a sister to me now, and I don't want to lose you.

Yours sinceriously,
Your Geroya/Watson.

Qing
Hello Xanthiepantie
Ik weet nog dat we vaag bevriend geraakte door onze gedeelde interesse in Cherub. Heh. Voor de rest is alles één zwart gat, ohja, dat was het ook. Pas weer in The Nightclub spraken we weer. Lel. Sindsdien ging alles beter, we hadden mekaar op Facebook en we praatte over allerlei nutteloze dingen. Jij kwam ook met een geweldige idee om een wedstrijd te beginnen. Hehe, toen leek dat geweldig. Nu ben ik bang om hem dood te laten bloeden, oops. Nouja, jij bent my super hero, dan zal alles wel goed komen. Verder ben ik het ook eens dat we onze namen nog eens moeten shippen, want dat was leuk.
Xanthiepantie, me loves you and you are a stalker because you got my phone number. I really, really want to meet you and give you a huggattack. 'cause you're amazing.

Your lovely Ana
XOXO

Sylvie
Lieve Xanthie

Waar moet ik beginnen? Bij het begin, maar waar is het begin? Het erge is dat ik me zelfs niet meer precies kan herinneren wanneer ik je ooit voor het eerst gesproken heb. Maar wat ik wel weet, is dat jij een geweldige meid bent. Een vriendin die me nauw aan het hart ligt, je hebt daar je plekje wel gekregen. Ik weet dat we niet zoveel fandoms delen, maar dat neemt niet weg dat we geen andere dingen delen die even leuk zijn, toch?
Gosh, ik ben zo slecht in die lieve berichtjes naar vriendinnen, hehe. Wat ik nog wil zeggen is... I love you, dearie!

-xxx-
Sylvester

Ilonanana
Heeee Xanthje,
Ik ben heel erg inspiratieloos voor een cool bericht, maar omdat ik heel aardig ben schrijf ik toch maar iets. Je bent een coole sadistische kikker, maar I love you anyways. Wauw, er staan hier echt allemaal pro, emotionele, lange berichten en dan kom ik. Nja, je doet het er maar mee. LOVE YA.

xo Ilonah

Lene
Hi darling!
Okay, waar moet ik beginnen. Je bent echt super awesome en je Colliding Energy verhaal is ge-wel-dig, bruh. Echt. Door jou ship ik Bucky met mannen, wat ik daarvoor niet gedaan zou hebben, dus bedankt daarvoor. (': (Je bent mijn gay smut, maatje (; )
How did me meet? Ik denk door een rpg? Misschien? Idk, ik weet wel nog dat je ooit SeaweedBrain heette en dat we dan zijn beginnen fangirlen over Logen Lerman. En daarna over nog zoveel andere gasten. Over Teen Wolf ook en shit.
Anyway, je bent super duper cool and I love you! Stay awesome!

Love,
Lene

Yu
Heyhey Sherlock,
Ja je heet nog steeds Sherlock Xanthe in mijn contacten, en dat zal je ook wel ff blijven denk ik. Of ik verander het naar Sadist Xanthe ^^, kan ook ofcourse, want dat ben je gewoon en ik ben nog steeds enorme fan van die username. Anyway ik dacht ik stalk je account maar ff dus hierbij een berichtje zonder interessante inhoud, meh, sorry :'). Anyway je bent een toffe peer, heel awesome en best wel heel fabulous.

Hugs van Yu ^^

PS: ohw ja en je bent een Xanmbabal, want dat was de bijnaam die ik bedacht voor je omdat je dat wou hehe.

Leah
Ik zet mijn bericht er even boven, want ik weet niet of ik nou bepaald tot je schatties behoor, hehe.
Nou, how to begin? Ik heb nog nooit op iemands profiel ingebroken dus logischerwijze ben jij de eerste, hehe. However, ik geloof niet dat dit bericht te lang gaat worden, want ik weet absoluut niet wat ik erin moet zetten zodat het niet té clichématig wordt, lol.
Hoewel ik je dus niet heel erg goed ken zoals andere mensen, weet ik dat ik altijd met mijn verhaal bij je terecht kan en dat je er nooit mee gaat lachen like everyone in real life does. Je weet niet hoe dankbaar ik je daarvoor ben, really. <3 Dit wordt misschien cliché, maar ik meen het echt. Dank je, dank je, dank je, echt waar.

×××
LeMoi
~~~
Xanthe.
Ja, ik breek nog eens in op je profiel en ik zet het hier omdat ik wil dat je het ziet.
Ik weet niet of je het zelf beseft, maar door onze berichtenwisseling denk ik van niet. Je bent een fantastisch mens. Je humor is fantastisch, maar je kan ook altijd luisteren als er iets scheelt. Je kent perfect de grens tussen grappen maken en serieus zijn en dat maakt je zo fantastisch. Bedankt dat je er bent, lieverf, bedankt. Als er ooit nog iets is, kom je maar naar mij. Ik zou graag zo veel voor jou betekenen als jij voor mij.

I love you.
L.


XANTHE JIJ BENT SUPERLEUK EN DAT BEN IK OOK WEL DUS WIJ MAKEN EEN TOPTEAM. Aradore forever
Dankjewel om er voor me te zijn en zo, je bent super. :3 Ik ben zo loos, ik heb echt geen inspiratie om hier iets te zetten maar ja.
Je bent stiekem wel awesome. Ik heb dus zonet letterlijk ingebroken op je profiel, wat eigenlijk niet mag. Maar who cares. I'm a rebel. DON'T LET THEM WIN.

Groetjes, Marthe.
Lotta
Bonjour mon awesome aardappel (cat)

Lieve Xanthe, je bent geweldig, okay. I'll kill everyone who disagrees with me.
Over geweldig zijn gesproken – jouw sleutel tot je account is gewoon wauw, hehe. Ik voel me even heerlijk badass dat ik nu op jouw account zit, dus bereid je alvast maar voor op allerlei onzintopics die ik nu via jouw account heb geopend als je zo meteen naar je history kijkt. c: Just kidding, dear.
Vandaag nog niet, tenminste. *wenkbrauwwiebel*
Echt waar, ik kan niet wachten totdat ik jou in het echt zie, damn. Ik kijk er zo fucking hard naar uit om straks met jou in de trein te zitten! :3

You're Fucking Fantastic with a capital F, 'kay?
Allez, ik zal je profiel verder maar met rust laten. Hopelijk behoor ik tot jouw schatties en anders zie ik het wel als mijn tekst verwijderd wordt, haha. x'D
<3

Liefs,
Lotta.
PS: Ik zou als ik jou was even alle vetgedrukte letters van boven naar beneden lezen, gewoon een tip. *flies away*

______________________________________________________________________
Hey Nigga.

Jij bent echt tof, weet je dat? Echt. Je bent zo lief en gezellig! Het is altijd zo gezellig met jou en we willen je daar even voor bedanken.
Mwahh, we love you. Je bent gewoon oprecht een super lief persoon die altijd enthousiast is en ontzettend creatief. Je staat altijd voor ons klaar en dat is zo geweldig aan jou! We kunnen altijd met jou praten! Kusjes kusjes xoxo.
- Famke & Shania
En remember:
NIGGA, NIGGA, NIGGA.
Hehe


Click
     
The Takao to my Midorima
The Kougami to my Ginoza
The Eddie to my Redmayne
The Vanoss to my Daithi
The Brian to my Craig
The Ramsay to my Jon
The Yuuri to my Viktor
The Yuri to my Otabek

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen