Ik ben en blijf toch echt een tekenmagneet heb ik al ontdekt. Op kamp welliswaar maar 1 teek mogen vinden, maar met opruimen op scouting ook nog 1. Iets in mij is zeer aantrekkelijk voor die beestjes lijkt wel. Geheel verstandig ben ik niet geweest op kamp. Met de opbouw braaf mijn kousenband aan gehad en rustig aan maar daarna was het een combinatie van de warmte en viezigheid dat ik hem niet aan trok. En zo sloop de onhandige combinatie erin dat ik van alles ben gaan doen.

Hier en daar op mijn vingers getikt als ik weer eens eigenwijs was, maar die vrijdag op kamp nog tenten van vier vijfhonderd kilo opgevouwen..... Dat was niet mijn meest handige zet. Op scouting zelf heb ik met opruimen wel rustig aan gedaan gezien de tranen van pijn in mijn ogen stonden in combinatie met vermoeidheid, trots dat ik het kamp afmaakte maar ook graag naar huis wilde. Je kan je wellicht al voorstellen, hoe gezellig dat was ;)

Ik merk met mijn pols dat het zonder band best goed gaat maar zodra ik kracht moet zetten, iets op moet tillen of bepaalde bewegingen maak dat het pijn doet. Inmiddels hebben mama en ik met een handmassage en een voetmassage ontdekt dat het voornamelijk bij de botten zit in plaats van spieren. Dus naast Lyme gaan we binnenkort op onderzoek voor Reuma gezien die ook in de familie zit en dus grote kans is dat dat ook mee speelt.

Binnenkort mag ik weer naar België en ik ben onwijs benieuwd. Ik heb goede hoop op antibiotica. Inmiddels volg ik mijn dieet niet echt meer, ik eet weer vlees, gluten en dat soort gedoe en ik merk er eigenlijk niet echt verschil mee. Ik hoop met heel mijn hart dat de Corona geen roet in het eten gooit nadat ik het al een maand moest uitstellen.

het word afwachten en hopen. gelukkig heb ik half september twee weken vrij genomen, dus vakantie en dat in combinatie met tijdelijk minder uren werken zorgt dat ik denk een goede basis van vrije tijd en rust kan maken voor eventuele antibiotica. Dus dat maakt dat ik het extra hoop vanwege de vele vrije tijd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen