Nou weer een heel nieuw avontuur... Naast gedoe met de dokter, waarover ik later mee zal bloggen.

Ik liep afgelopen vrijdag van m'n. Auto naar huis en m'n grote teen ging flink pijn doen. Nu had ik deze week nagels geknipt en had ik een rot hoekje en natuurlijk ontsteekt dat gelijk. Toch deed het meer pijn dan normaal. In de avond een soda badje en een betadine pleister.

Vervolgens werd ik misselijk en heb ik amper 3 uur geslapen. Het laken deed al onwijs veel pijn en pijnstilling werkt bij mij niet. Volgende dag soda badjes, en voor scouting met verbandje om. In de middag even geprobeerd open te prikken zie ik een onwijs grote bult onder m'n teen.

Dat klopt niet, en is wel heel gek. Halve middag gehangen in de bank en werd misselijk. Lopen lukte amper en huilend aan tafel besloot ik de huisartsenpost te bellen. Ik geef niet snel aan als ik pijn heb en helemaal.niet huilen om pijn. Dus alles uitgelegd dus ze wilde het graag onderzoeken.

Om half 8 erheen, pijnstilling ingenomen. Onwijs zenuwachtig, laat het mijzelf doen prima maar iemand anders nee. Uiteindelijk ben ik om half tien pas geholpen. Met een naald langs m'n nagelbed en ja hoor, alles was ontstoken. Een berg pus daar werd je bang van.

De dokter vond het een opmerkelijke hoeveelheid voor de korte tijd. Komende dagen worden er veel voetenbadjes, duwen en schrapen.

Lang leven Lyme met de gekke fratsen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen