Weer een flinke update. 2 maanden geleden ben ik begonnen met om de week een infuus. Dit zuigt energie als de malle en na het infuus moet ik heel de dag niks doen en dus in de bank liggen en veel drinken want ik voel mij goed beroerd erna.

inmiddels ben ik er wel bijna doorheen. De laatste bloed resultaten waarbij specifiek ook gevraagd is om op reuma te testen zijn ook binnen. Helaas ook zwaar negatief. Het moet onder de 200 zijn en ik zat op de 700. Morgen heb ik een afspraak bij mijn eigen huisarts om hierin verder te gaan onderzoeken, daar zie ik onwijs tegen op, weer een traject en het kost veel energie maar het moet. Want als ik het wel heb kan ik een uitkering krijgen voor de uren die ik lichamelijk niet kan maken, en kan ik gaan zwemmen in een verwarmd bad.

Momenteel komen er weer veel rare klachten bij. Mijn knieën hebben zich in mijn vakantie goed gedragen ondanks het weinige lopen in de weken ervoor. Mijn polsen doen heel snel pijn, bij mijn ogen heb ik weer van die rare onverklaarbare steken en mijn moods gaan alle kanten op. Momenteel voel ik mij vooral ontevreden over mijn leven. Komt er ook nog bij dat ik opzoek ben naar een nieuwe baan want meer uren krijg ik hier echt niet.

De dokter in België reageert helaas amper, mijn moeder is ze nu elke dag aan het bellen. ik heb een vraag onbeantwoord van inmiddels vier maanden terug. Dus dat schiet allemaal niet op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen