De pakjesboot is op weg naar Nederland en dus is pakjesavond binnenkort. Veel mensen, waaronder jij misschien, vieren dit feest graag met hun familie en/of vrienden. Maar de struggle die elk jaar terugkomt: wat zet ik nou op mijn verlanglijstje? Al helemaal met het budget is dit lastig. Dus hier zijn wat tips!

1. Chocoladeletters
Tuurlijk is het basic, maar hoe lekker zijn ze nou eigenlijk wel niet? Als je toch iets unieks wil, kies dan een ander smaakje, zoals red velvet misschien, of iets met nootjes? Het is maar wat je zelf lekker vindt. Als je een dunnere letter hebt zoals een L of I, kan je misschien vragen om een S van sint. Die kan je makkelijker verdelen over verschillende tijden, en doe je er dus langer over!

2. Sieraden
Misschien heb je er al heel veel van. Maar die leuke ketting die je laatst bij de HEMA zag? Of die oorbellen met vlindertjes? Hoe meer sieraden, hoe beter! Let wel op: als je ergens allergisch voor bent (bijvoorbeeld nikkel), zet er dan op dat die stof er niet in mag zitten. Anderen kunnen dat natuurlijk niet altijd weten.

3. Badspullen of douchespullen
Heerlijk relaxend, vind je niet? Je hebt net een lange dag gehad. School was lastig en je sporttraining was zó vermoeiend... Spring eens lekker in bad of onder de douche. Bruidsballen ruiken heerlijk, zijn leuk om naar te kijken, én goed voor je huid! Maar als je thuis geen bad hebt kan je natuurlijk genieten van mooie glittershampoo.

4. Happy socks
Eigenlijk is er niemand op aarde die ze haat. Leuke patroontjes en teksten beuren je look weer helemaal op. Al helemaal kerstsokken zijn geweldig: kleine kerstboompjes, zuurstokken en elfjes! Wat wil je nog meer? Desnoods zet je er je maat bij, zodat het duidelijker is voor de persoon die deze sokken voor je moet halen. Straks krijg je nog sokken in een veel te grote maat!

5. Letterbord
Ze zijn er in alle kleuren en maten. Op elke leuk gedecoreerde kamer zie je ze eigenlijk wel. Ik heb het natuurlijk over letterborden! Zwart of wit, grote letters of juist kleine, wat voor tekst wil je er eigenlijk op? Het staat overal leuk en als je je verveelt kan je er een nieuwe tekst op zetten.

6. Slaapmasker
Heb je problemen met slapen? Vind je altijd dat er te veel licht is, of heb je behoefte aan iets zachts voor je gezicht tijdens een dutje? Een slaapmasker is de oplossing voor jouw problemen. Een dier of een patroontje, het kan allemaal. Let wel nogmaals op voor allergieën.

7. Schrunchies
We kennen de vsco trend allemaal toch wel? Het vreemde taaltje en natuurlijk de bekende schrunchies. Maar schrunchies zijn los van de trend heel handig! Ze zien er veel vrolijker uit dan normale elastiekjes en ook om je arm is het een leuk detail.

8. Spullen voor je hobby.
Misschien is jouw hobby iets met kunst: vraag verf of kleurpotloden! Is je hobby iets heel anders, zoals bijvoorbeeld sporten? Vraag een voetbal! Hier kan je het zelf beslissen.

9. Een agenda
Sommige mensen kunnen zonder agenda simpelweg niet plannen. Ben jij ook zo'n persoon, en heb je geen geld om een agenda te kopen? Sinterklaas is je beste vriend.

10. Fidget toys
De één gebruikt ze voor stress en de ander gewoon omdat ze zo leuk zijn. Krijg je nou weer een paniekaanval door al dat schoolwerk? Vraag een simple dimple! Iets kleins zonder geluid zou ik aanraden, aangezien je die overal mee naar toe kan nemen en mensen zich niet aan je irriteren.

11. Een bulletjournal
Lekker creatief bezig zijn, en als je klaar bent ben je zo trots op jezelf. Het kan misschien zelfs een hulpmiddel voor stress zijn. Plak je de papiertjes over elkaar of teken je zo maar iets abstract?

Reageer (1)

  • ChifuyuMatsuno

    Maar die leuke ketting die je laatst bij de HEMA zag?

    Omg, die heb ik gisteren gezien toen ik naar de HEMA ging xD

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen