Cevriye, je bent mijn allerliefste schat. Ik ga hier echt zo'n lange nota schrijven, terwijl je ze helemaal niet kan lezen, want je haat Netlog. (: Lieverd, we kennen elkaar nu al sinds juni 2008. Echt al een lange tijd, en dat uithouden zonder elkaar nog nooit in real gezien te hebben, is gewoon een teken dat we forever friends zijn. En dat we gemaakt zijn om elkaar te leren kennen. Onze gesprekken zijn zo geweldig gewoon. Op msn, ik praat echt meer met je dan met andere vrienden, we hebben elkaar altijd zoveel te vertellen. En je leert me ook zoveel bij. Je liet me daarnet weer huilen. Omdat je me weer deed beseffen dat een leven zonder jou onmogelijk is. Ik vind het al erg als ik je een dag niet gesproken heb. Daar zit ik dan erg mee. Daarnet, dachten we weer net hetzelfde. Wat als er iets met ons gebeurd, en we het niet aan elkaar kunnen vertellen? Dat zou ik zo erg vinden.. Want ik weet dat jij er stuk zou van gaan als er iets met mij gebeurd, en je weet niet wat er scheelt. Maar hun, weet dat dat omgekeerd ook zo is.Maar laten we elkaar beloven dat er nooit iets gebeurt, en zowel, dan ben jij het laatste waar ik aan denk. En ik beloof je, het duurt niet lang meer, en dan ontmoeten we elkaar! Ik heb echt nood aan je, je laat me lachen, en je hebt altijd goede raad voor me. Kortom, je bént mijn leven, en dat wat me rechthoudt. Het doet me pijn, elke keer als je zegt dat je ziek bent, of dat je je raar voelt, maar niet weet wat het is. Dan zou ik je zo graag willen helpen, maar dat kan ik niet. Maar ik ben er voor je, en dat weet je. Lieverd, ik zou niet meer zonder jou kunnen leven. Je bent echt speciaal voor me. Ik denk elke dag aan je, en ik hou van je. Zo hard, dat het niet te beschrijven valt.

8 maart 2009-


-Cevriye.

Je bent echt zo speciaal voor me, je betekent meer dan de wereld voor mij. En wat anderen daar van denken, trek ik me gewoon niet aan. En ze begrijpen het niet, omdat ze nog nooit zo'n zeldzame, prachtige vriendschap kenden. Quizlet is nu zo'n beetje heilig voor me. Waarom? Zonder die site hadden we elkaar nooit ontmoet. En dan was mijn leven gewoon niet compleet, want als jij weg zou gaan, als jij er niet bent, ben ik niet compleet, is mijn leven niet compleet, is de wereld niet compleet. Laat iedereen maar zeggen: 'Je kent elkaar niet.' Dat is echt het belachelijkste dat ik ooit heb gehoord. Jij kent me beter dan wie dan ook, en ik jou ook. Ik weet wat je aan het huilen maakt, wat je doet lachen. We kennen elkaar bijna een jaar. Besef je dat wel goed? Een jaar! Ik zou me echt geen leven meer kunnen voorstellen zonder jou. Ik zou vergaan van de pijn als ik je moest missen. En als ik je binnenkort zie, dat zal gewoon de mooiste dag van mijn leven zijn. Ik ga je gewoon platknuffelen. En huilen van geluk. Wat zit ik hier eigenlijk te schrijven? Woorden zeggen toch niet genoeg wat jij voor me betekent, wat wij beleven. Soms zitten we gewoon samen te huilen van gemis en pijn. Het besef dat we elkaar niet kunnen vastpakken als we het nodig hebben. Soms ga ik stuk van jou, echt, dan zit ik gewoon met de slappe lach achter de pc. Pfff, jij doet gewoon ongelooflijke dingen met me. Ik zie je gewoon graag, en dat moét je onthouden voor de rest van je leven.

*-GEEN NETLOG//CEVRIYE-
Ja, jij weet alles al, jij weet hoe het zit hé. Jij weet wel al wat jij voor me betekent, we zeggen dat gewoon tegen elkaar. En eigenlijk, zo moeilijk is het niet, het is gwn één woord: 'alles' Jaja. Ik heb al genoeg tekstjes geschreven voor jou, dacht ik zo xd Maar laten we het nog eens doen, want er schieten telkens woorden tekort. En pf, tkan mij eigenlijk gene fuck schelen ze wa ze van ons denke. Want ja, ik ken uu alleen mr van internet hé. Maar wat ze vergeten, is dat ik je al meer dan een jaar ken. En als je het een jaar uithoudt, zonder elkaar uit het oog te verliezen, contact te verliezen en dat op internet, nou, dan vind ik dat we wel bewijzen hoe goed bevriend wij wel zijn. Ik bedoel, zonder je nog maar te kunnen knuffelen, normaal te kunnen spreken, of te horen, bevriend blijven, dat wilt zeggen dat we echt superveel voor elkaar betekenen, wat ook zo is. Je briefje, die staat op een speciale plek in myn kamer. Ik kan 'm van hier zien. Het is het enige tastbare dat ik heb van je, dat echt van jou is. Ik hoorde ook al je stem, het was echt raar. Anders weten we altijd wat te zeggen, en toen.. Ik kon geen woord uitbrengen. En eigenlijk, we kennen elkaar 1 jaar, spreken elkaar bijna alle dagen, en toch is ons gesprek altijd goed gevuld, en ik zweer je: ELKE KEER lig ik plat van het lachen. We kunnen ook samen huilen, ja. Ik maak je aan het huilen zeg je, en dat raakt me altijd wel ergens. Pf, ik ga het niet lang meer maken, want er valt nog zoveel te zeggen. Alleen nog; Ik ga je onbeschrijflijk hard missen tijdens de zomervakantie. 2 maanden zonder iets van je te horen.. Pff, ik weet niet hoor. En we gaan elkaar binnenkort ontmoeten, het mooiste moment wordt dat. Iloveyou, mijn Dropperd.


23 maart 2009-

Dropje,
I wish you were here.
I want to hug you.
Catch your tears,
give you my shoulder when you need it.
I just want to talk to you,
and hear your voice.
Sweety,
I just want to be with you.



Haaaaaaaaaaaaaaaaay,mijn lieve Beatrizzzzzzz-Lisa-Poeperd.Aangezien ik al dagen lang zo melig bezig ben,kan dit een niet al te serieus bericht worden.Denk ik.Ik wil wel even duidelijk maken dat ik echt ongeloofelijk blij ben dat ik jou hebt ontmoet.Zonder jou is deze site best wel saai en verveel ik me snel.Ik vind het ook behoorlijk knap dat we al een freaking jaar met elkaar omgaan!Zonder elkaar ooit te hebben gezien.Het levende bewijs dat je wel een internetvriendschap kan hebben.Ik kijk ook heel erg uit naar die éne dag dat we elkaar gaan zien!Hoe dan ook.Die dag wordt gewoon geweldig.

Lieve Lisa,onthoud,Dropperd blijft van je houden.(:
DROPPERD LIKES YOUR IEGOOOOOO and she loves you too.

Reageer (4)

  • Kroosable

    Aawh,vet lief dat nieuwe eh,ding?Hoe noem je dat?:x
    En vet lief van je dat je me u noemt.:] Maar daar ben ik nog te jong voor.:v
    Die dag dat ik je belde en toen jij opnam was zoiets van,'wat moet ik doen?Wat moet ik zeggen?Ik weet het niet meer?!'
    Ik kon ook gewoon niks zeggen..
    En die ene dag,ja ja,die ene dag die gaat ons maken.Dat wordt de beste dag ever.Die dag komt zeker in mijn top-drie-geweldigste-dagen.Ja ja.
    Daarom haat ik dat we zo lang op zomervakantie gaan.Echt gay.Dan moet ik alles even achter me laten.Soms is het wel goed maar niet nu.Niet op dit moment.Niet nu we al een jaar met elkaar op kunnen schieten.
    Ik kan jou hier bij nog iets zweren,ik lig soms ook zo stuk van het lachen!Niet normaal.:g
    En en en en ennnnnnnnnnnn,ik zweer het je,ooit zullen we elkaar tegenkomen.Ooit gaan we hallo tegen elkaar zeggen.
    Ik zal Allah elke dag smeken op die dag.Zodat we elkaar eindelijk zullen zien.
    Yep,dat zweer ik je.
    -'.

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    -Sprakeloos-
    Wat een lief stukje.(:
    En het is echt de waarheid.En ik vind dat je de waarheid nog best goed onder woorden kan brengen,kan ik echt niet namelijk.En wat fijn dat je om me kan lachen.Serieus,soms lig ik ook helemaal stuk hier.:Y)
    LoveYou<33

    1 decennium geleden
  • Kroosable

    En jij laat mij nu weer eens huilen.
    Serieus,ik trek dit niet meer.Ik wil je zo graag zien,even normaal met je kunnen praten,maar dat lukt verdomme niet.
    En gelukkig,kunnen we het nu wel te weten komen,hopelijk.
    En deze vriendschap,die houden we ja.Dat hebben we onderhand wel bewezen.
    Onze vriendschap gaat ook nooit dood.Dat weet ik ook.
    Ik hou van je.En dat meen ik echt.

    1 decennium geleden
  • Pliena

    Dat is echt zo schattig.
    Hou die vriendschap, want ze is speciaal.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen