Oke, ik wil ffies dit kwijt, want het is precies een maand geleden nu...

Ik zat achter msn, en een tijd geleden had een of ander vaag iemand me toegevoegd die ik niet kende. Ik dacht "oke, zal wel" en voegde hem toe. Toen die gast online kwam, begon hij tegen me te praten. Ik had net die dag mijn haar geverfd en had mijn webcam aan om het aan mijn vriendinnen te laten zien. Die gast deed ook mijn webcam aan om "zogenaamd" mijn haar te kunnen zien, toen kreeg ik een berichtje als dit:

Ik heb nu dus je msn gehackt, het wachtwoord is (hier stond dus mijn w8 woord).......
Geloof je me niet? Kijk dan maar eens op WWW.Hotmail.Com

Zo, trek nu je kleren maar uit.

Eerst had ik zoiets van: WTF? Overkomt me dit nu echt? Maar ja, het overkwam me echt.

Ik heb meteen mijn moeder geroepen en mijn webcam uitgedaan, hij logde mijn msn steeds uit vanaf zijn comp, dus ging ik op offline staan en copieërde al mijn msn vrienden. Toen heb ik een nieuw account aangemaakt, maar het bleek al niet meer nodig. Ik stuurde een bericht naar mijn e-mail om mijn wachtwoord te veranderen, en logde weer in. Toen zag ik dat hij zichzelf uit mijn vriendenlijst had verwijdert.

Ik had het in mijn naam gezet en het bleek dat een paar vriendinnen het ook hadden met dezelfde jongen... Ik denk dus dat hij hackt via e-mail adressen. Ik heb iedereen meteen een e-mail gestuurd met zoveel mogelijk gegevens over hem erin en tot nu toe heb ik niets meer van hem gehoord gelukkig.


Echt, ik wil dit even zeggen, het kan zó dichtbij komen, pas ervoor op, want ook ík dacht dat het mij niet zou overkomen, maar het is dichterbij dan je denkt...

Dit is zijn e-mail mocht je hem ooit tegenkomen:

nielsisserweer@live.nl

Of iets wat er op lijkt, pas dus op voor hem en voeg hem niet toe!

GrtZZ

Reageer (1)

  • FeltonLovers

    Erug ö ik heb ook zo iets gehad op 11 November ö Ik ging bijna het internet op samen met me vriendin.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen