Ik ben naar het bevrijdingsfestival @ Rotterdam geweest, was echt ge-wel-dig! We gingen niet de hele dag natuurlijk, het was jammergenoeg erg slecht weer, regen en hard waaien en zo. de eerste die we zagen waren '100% Isis' en 'Ellen ten Damme', was wel een leuke act, alleen jammer dat het zo kort duurde. Ze waren te laat, want ze moesten van festival naar festival vliegen en ze hadden waarschijnlijk vertraging of zo door het slechte weer. Ellen ten damme heeft dus maar 2 nummers gezongen, en 100% Isis ging Dj-en(bestaat dat woord wel? XD~).
Alleen daarna gebeurde er iets totaal onverwachts: Ellen ten damme ging strippen! al haar kleren uit, behalve haar onderbroek XD~ en toen had ze van die knopjes ofzo op haar lijf geplakt dat als ze daarop drukte dat die geluid maakten, dus haar lichaam was zegmaar een DJ-tafel ;__;
Nouja het was wel goed, alleen onverwachts, en ik had wel iets beters verwacht, maaroke~
Daarna kwam de band waar ik eigenlijk voor gekomen was: Triggerfinger. het was de tweede keer dat ik ze live gezien had, en ik moest zeggen dat ze elke keer beter worden. De act duurde wel een stuk langer gelukkig, en het was ook droog geworden, hoewel het aan het einde wel weer ging regenen. ik heb ook foto's gemaakt van ze, zien? hier.
Na triggerfinger kwamen Vive La Fete. ik kende ze verder niet, maar ik moest zeggen, zo'n goede band heb ik op triggerfinger na nog nooit live gezien! De zangeres had een geweldige stem, en de muziek was ook leuk. Ze zongen in het frans, wat ik wel een nadeel aan ze vond, omdat ik en de meeste mensen daar er niks van konden verstaan.
Daarna kwam de band Kraak&Smaak, waar mijn ouders graag heen wouden. Ik vond ze erg goed, had ze al eens live gezien in Delft op koninginnendag 2008, toen vond ik ze ook al zo goed. helaas was ik zo moe van het gillen en dansen tijdens Triggerfinger en Vive la Fete dat ik gewoon geen puf meer over had om iets te doen tijdens Kraak&Smaak, dus ik ging maar zitten. gelukkig stond ik wel de hele dag helemaal vooraan bij tegen het hek aan. De dag was gewoon om nooit te vergeten, zo leuk! Maar ik ben uiteindelijk wel blij dat we na Kraak&Smaak naar huis zijn gegaan, want aan het einde van de dag brak er een relle los op het festival terrein (terrein bestaat uit 3 aparte terreinen; terrein met het Erasmuspodium, terrein met het Vrijheidspodium en het Plein van de Vrijheid. ik stond bij het Erasmuspodium). Maar er brak dus een relle uit, veel jongeren gingen met elkaar vechten. Wat nou bleek was dat alles al van te voren gepland was, er waren zelfs ergens op het terrein stokken gevonden met spijkers erin, die dus toebehoorden aan de mensen die gingen vechten. Er is ook een filmpje gemaakt: Klik hier voor het filmpje: "Politie schiet tijdens rellen Bevrijdingsfeest rotterdam na steekpartij"
x <33

Reageer (2)

  • Geke

    whow:O Dat van die rellen wist ik niet eens:S

    1 decennium geleden
  • Shouna

    Coel :V
    Behalve van de rellen dan D:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen