gewoon gerookte zalmfilet

een pakje roomkaas

zout

bieslook

en ik vind zelfs vers gemalen zwarte peper het lekkerst



door de roomkaas prak je het zout,de peper en de bieslook



de plakjes zalm smeer je met dit mengsel in



dan rol je ze op en leg je ze in de vriezer



een half uurtje voor dat je het op gaat eten haal ze het uit de vriezer en snijd er plakjes van ongveer een halve cm van. Klaar lekker en makkelijk te maken. en echt een hapje (ik doe het gebruiken als hapjes wanneer de kids toastjes krijgen ofzo



de hapjes met dadels en abrikozen heb ik een keer gegeten en dat zag er zo simpel uit dat ik het nu zelf ga prberen

bedoel

een gedroogde abrikoos een beetje opensnijden en een blokje monchou (die rechthoekige roomkaas) erin

en hetzelfde geldt voor de dadels

Reageer (1)

  • Glambert

    yummi ziet er lekker uit, ga ik ook eens proberen;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen