Soms moet je keuzes maken in het leven,
Of het nou goed of fout is,
Je moet dingen kunnen loslaten.
Overal ligt een eind aan,of het nou je dierbaarste bezit is of niet.
Wanneer het hart stopt met kloppen,kun je de tranen niet bedwingen.Wanneer het lichaam stopt met adem halen,Weet je dat hij/zij gelukkig en vredig weg is gevlogen.Een laatste blik die voor eeuwig in je herinneringen staat gebrand,sleept je zo weer door het leven heen.Als je omhoog kijkt en de blauwe hemel ziet,voel je dat je niet alleen bent.2 engelen aan je zij,1 voor geluk en 1 voor liefde.Van boven wordt er altijd meegekeken,Weet dat ze je nooit alleen laten.Ze zorgen ervoor dat jij je gelukkig voelt,De reden voor de lach op je gezicht,Wanneer jij gelukkig bent en altijd lacht kun jij de hele wereld aan,ookal denk je dat je er alleen voor staat.

Reageer (5)

  • LustCaution

    heel mooi
    maar ik geloof niet in engelen en ook niet ik geluk en liefde
    altijd ben ik op zoek naar liefde ik stort me van de ene relatie in de andere en ga zelfs vreemd!maar ik vind er geen bevredeging in!
    altijd zat ik het geluk achterna!dacht dat alles beter zou worden maar werd alleen maar depresiefer ik zag mezelf gewoon niet vallen toen ik fan werd van Tokio Hotel!het gaat nu iets beter maar ik snij mezelf nogsteeds!ik denk dat ik voor het laatst echt geluk kende toen ik 3 was...
    het leven brengt me geen geluk of liefde...
    Im always feeling empty and maybe is it for the rest of my life...but I have to live my life and so I do!I wanna fight for it!

    1 decennium geleden
  • CharxRapstar

    c0ewll,,

    1 decennium geleden
  • Droogkloot

    vet goed (Y)

    1 decennium geleden
  • Noblesse

    Mooi.. maar ik voel me niet steeds gelukkig ^^ ookal zijn die engeltjes er Ö ^^
    <3

    1 decennium geleden
  • marshmellow

    Dat is zo mooi ö

    -is er stil van geworden-

    echt kei mooi!

    X.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen