Ja, die vraag wordt wel vaker gesteld, en ik heb die vraag laatst nog beantwoord. Ik besloot het maar te kopieren, en in mijn blog te plaatsen. ^^



Een tijdje geleden hebben we last gehad van conflicten tussen mods en users. Toen is er de functie Bemiddelaar toegekend aan een paar leden die een redelijk gevoel voor rechtvaardigheid hadden, en niet snel partijdig zouden worden. Als er weer een conflict zou zijn tussen een user en een mod, kan een bemiddelaar helpen die te beslechten.



Ook heeft een bemiddelaar toegang tot het gedeelte in het forum wat alleen voor mods bedoeld is. Mocht er een vraag over iets zijn, dan kan een bemiddelaar soms ook antwoord geven. Het betekent niet dat een bemiddelaar dan ook meteen bevoegd is alles wat hij/zij leest door te brieven aan users die erom vragen. Integendeel, 99% van wat er in dat deel van het forum gezegd wordt, mag dat deel ook niet uit. Maar mocht er ooit iets zijn waar onduidelijkheid over bestaat, heeft de bemiddelaar ook de mogelijkheid daar 'onder vier ogen', om het zo maar te zeggen, duidelijkheid over te vragen.




Ik hoop dat het zo duidelijk is. ^^ Waren er nog meer vragen, dan hoor ik ze wel. =)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen