Relaties, wat zijn ze toch geweldig en af en toe ook zo verschrikkelijk. Toch denk ik dat het goede tegen het slechte moet opwegen.

In relaties kwetst de een de ander wel eens, het gaat erom hoe je er naderhand mee omgaat.

Ook in mijn relatie heb ik wel eens ruzie. En ook ik kwets mijn vriend wel eens, hij mij ook. Maar we praten het wel uit en lossen het wel op.

Soms kun je wel eens iemand achter het behang plakken, die persoon op dat moment gewoon even niet uitstáán. Maar diezelfde persoon is wel diegene waarvan je zielsveel houdt. En dat is denk ik toch meer waard dan die ene ruzie. Hoe snel die kleine ruzies elkaar ook opvolgen.

Het zijn voor mij de kleine dingen waaraan ik merk hoeveel iemand voor me betekent en wat ik voor diegene beteken.

Zo ook mijn vriend gisteren. Hij wist dat het slecht met me ging, ook al wilde ik niet vertellen wat er aan de hand was. Misschien voelde hij zich daardoor wel afgewezen en machteloos, eerlijk gezegd weet ik dat niet.
Maar hij deed het koppigste, maar ook liefste wat iemand op dat moment voor mij had kunnen doen. Hij bleef tot 6 uur 's ochtends op, mocht het zo zijn dat ik niet kon slapen, dan had ik iemand om mee te praten, om op terug te vallen.

Ik verklaar hem voor gek dat hij dat gedaan heeft. Maar het was wel superlief van hem. Het bewijst ook gewoon zo duidelijk hoeveel hij voor me over heeft, ook al besef ik dat niet altijd.

Misschien lieve Jon, laat ik je niet altijd duidelijk genoeg weten hoeveel je voor me betekent. Misschien laat ik te weinig zien hoezeer ik je waardeer. Maar mijn lieve prins, weet dat ik zielsveel van je houd, met heel mijn hart. Welke problemen we ook mogen krijgen, we komen eruit, samen. Ik dank je voor het feit dat je me hebt geleerd van mezelf te houden. Ik dank je voor het feit dat je mij mijn geloof in liefde en vriendschap hebt terug gegeven. Ik dank je voor al het goeds dat je me gegeven hebt.

Lieve Jon, ik houd zielsveel van je en ik wil je absoluut niet kwijt. Dank je lieve engel van me, voor alles wat je voor me gedaan hebt.
xoxo
Hou Van Jou, met mijn hele hart.
N

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen