Hai mensen

Hier mijn tweede berichtje vanuit Duitsland. Hier is alles nog steeds tof. Afgelopen week zijn we naar Bernkastel-Kues geweest, we zijn in Trier geweest, in Idar-Oberstein, in Cochem en verder hebben we boodschappen gedaan in Schweich en hebben getankt in Trittenheim. Ja, dat tankstation is het eerste, dichtstbijzijnde tankstation hier. Gek toch?

Goed behalve dat we die steden bezocht hebben, hebben we hier veel gewandeld. Vandaag zijn we ook nog naar het zwembad geweest. Niet mijn favoriete bezigheid, maarja.

Daarbij zitten mijn gedachten constant ergens anders. Wat het dus ook niet echt makkelijker maakt. Wel nog een week ben ik in Duitsland. Vrijdag gaan we weer naar huis. Eerlijk gezegd kan ik daarop niet wachten. Ik verlang er naar om weer thuis te zijn. En om wat makkelijker mijn ouders en broer te kunnen ontvluchten. Tsja ik zit nu eenmaal niet graag een lange tijd 24 uur per dag met een bepaald aantal mensen in een ruimte.
Tot later en heel veel liefs.
xoxo
Nicole

Reageer (1)

  • Butterflies

    Nicole :], je moet ervan genieten, voor je het weet is het alweer vrijdag. Hoop dat je het nog een beetje naar je zin zal hebben de laatste dagen in Duitsland en over een paar daagjes ben je weer terug in Niedddddderland, seeyoudanwelweeropquizzol.

    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen