Dit vriendschap tekstje is voor mijn andere beste vriendin A.
A is superlief en staat altijd voor me klaar. Ook al weet ze niet altijd hoe ze me moet helpen, ze luistert en is er voor me. Iets wat zo enorm veel voor mij betekent, iets wat maar moeilijk te vinden is.
Met A lach ik tot we op de grond liggen. Met A sport ik elke week weer:) Al valt er weinig te sporten, we kletsen meer over ijs, snoep en natuurlijk over alles wat we nog met elkaar te bespreken hebben. Met A houd ik van Japanse muziek en anime en van Disney. Met A bak ik koekjes en cakejes. A, wij vergeten elkaars adressen als we op vakantie gaan, omdat we ze niet onthoudenxD Wat we dan later weer goed maken, met souvenirs en kaartjes (alsnog)
A is een schat van een vriendin, die er altijd voor mij is, die enorm veel voor me betekent en zonder wie ik niet zou kunnen.

Lieve A, je bent een schat. Ik ben superblij dat je mijn vriendin bent. Ik ben zo dankbaar dat je er altijd voor me bent. A weet dat ik er ook voor jou ben, no matter what. Al is het midden in de nacht, bel me en desnoods kom ik naar je toe! Wij zijn besties voor ever<3
xoxo
N

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen