Whiejj Schatz (H)
Ik verveelde me echt dood, ookal was je toen ik dit begon te schrijven pas net weg. En omdat ik toch even op jou account deel 22 moest uploaden omdat het bij jou niet ging, dacht ik laat ik maar eens stiekem een weblog aan maken..(A) Als je het erg vind kan je hem altijd nog verwijderen.. Maar als aller eerste wil ik even een paar dingen zeggen:
1 Ik houd fucking veel van jou
2 Je bent de allerliefste meid die ik ken
3 Ik hoop dat je ooit gelukkig wordt met Tom Kaulitz
4 Ik houd nog meer van
5 Als ik de kans had, stond ik nu bij jou voor de deur
6 Ik hoop dat 11 september voor jou een hele leuke dag wordt
7 Ik wil je never nooit meer kwijt
8 Ga nooit stelen, zoals die Christine doet
9 Ik hoop dat je nog lang door gaat met je Quizlet Serie, want hij is echt super
10 Jij bent m'n alles, zonder jou geen ik

Nou dat was het wel zo'n beetje

Naam Gedicht (A)

S: Super Leuke Meid
A: Aardig
B: Bill's Broer Geiler
I: Internet Vriendin
N: Nooit Onaardig tegen mij
E: Eerlijk

V: Veel Sprekend (A)
A: Anders, Dus zeker niet saai
N: Niet verlegen

D: Druk
E: Erg Melig Soms, oke altijd.. xD

K: Kan niet liever :$
O: Onderhand te mooi voor Tom xD
L: Liefste op de hele wereld
K: Kindjes maken met Tom

Nou Sabine, zoals je al wel gemerkt hebt houd ik echt heel, maar dan ook echt heel veel van jou. (H) Tegen jou kan ik alles zeggen, zonder dat ik bang ben dat je het aan iemand anders door vertelt. Want zou ben jij gewoon niet. Als iets tussen ons moet blijven, dan zorg jij daar ook voor. Als ik even m'n dag niet heb, weet jij me altijd weer op te vrolijken. Ik kan ook echt totaal niet kwaar op jou zijn. Wat je ook doet, ik blijf van je houden. Ik blijf je een hele leuke en lieve meid vinden. En ik wens je echt al het geluk met Tom toe. Ik weet gewoon dat hij op een dag wakker zal worden. Uit bed zal stappen en aan jou zal denken. Ooit, op een dag is het Hij en jij. En dan moet je voor hem gaan. Mij laten stikken, en gelukkig worden met de liefde van je leven. Hoeveel pijn je mij ook zal doen om voor hem te kiezen inplaats van voor je beste vriendin. Zo´n kans krijg je nooit meer. Ik wil dat jij gelukkig word. En dat zal je worden, samen met Tom. Dus al ontmoeten wij elkaar eindelijk. Gaan we samen shoppen of weet ik veel wat. En kom jij onderweg Tom tegen die vraagt of je met hem mee gaat. Dan dwing ik jou zelfs om met hem mee te gaan, en mij daar in die stad of waar we dan ook zijn alleen achter te laten. Ik kom wel weer thuis. Alleen moet je me wel een paar dingen beloven dan. Dat je nog wel aan me zal denken, me smsen, bellen of met me msnt. En dat je als je een kind krijgt met Tom dat ik dan langs mag komen, en dat je het als het een meisje is naar mij vernoemd. (A) En het belangrijkste, dat je super gelukkig wordt met Tom en dat je heel goed voor hem zorgt als hij ziek is. En tegen Bill zegt, dat hij een leuke knappe jongen is.
Oke nu heb ik wel genoeg gelult he. Nouja ik spreek je morgen wel weer op msn. (yeah) Kunnen we weer verder met ons geniale verhaal. En stiekem mis ik Tommie en Billie nog steeds. Vooral Tommie, met z'n Wrm? Wat is dat? Waarom doen jullie dat? Hij was echt zo schattig, maar soms fucking irritant. Maar je zo zijn klein kinderen nou eenmaal. Zo was jij misschien vroeger ook wel. Aaah zie het al helemaal voor me. Mini Sabientjuhh. Schattig, jij als 4 jarige.(baby) Ja oke, nu ga ik echt me bek houden

XxX Jouw BillGeiler Die Fucking Veel Van Je Houd (H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen