Lieve Quizletters,

Afgelopen week was ik in Parijs met school. Ik lag op een hotelkamertje met mijn 2 beste vriendinnen en nog een meisje, L, wie ook een goede vriendin is geworden. Dus dat was al top. Verder zijn we naar Arc de Triomphe,de Notre Dame, de Eiffeltoren, Sacre Coeur, Bonmartre, Disneyland, Versaille en la Défense geweest. Was allemaal superstoer. Disneyland vond ik helemaal geweldig. gezien het feit ik een grote Disney fan ben. De Eiffeltoren vond ik nogal tegenvallen. Het is gewoon één groot stuk staal, wat eigenlijk nog best lelijk is. Dit geldt trouwens ook voor de Mona Lisa. Ja, ik ben ook in het Louvre geweest en heb de Mona Lisa gezien. Nou het is dat het een 'must see' is, want anders was het voor mij niet waard. Versaille is een enorm groot paleis. De tuin is prachtig, het kasteel zelf is indrukwekkend, maar best lelijk. De Notre Dame was toch wel één van mijn favoriete plekken. Het was mooi, groot en indrukwekkend. Ik werd er gewoon enorm stil van. Verder hebben we ook een boottocht gemaakt 's avonds over de Seine, wat supermooi was. Oftewel, Parijs was A-MA-ZING!

Tips voor als je naar Parijs gaat:
- Ga naar de Notre Dame, geweldige plek
- Houd je spullen goed bij
- Loop mee door, Fransen rijden je gewoon aan of ze beuken tegen je aan als je langsloopt.
- Bij Bonmartre je armen goed bij je houden. Verkopers binden gewoon een armbandje om je pols die je dan mag betalen.
- Bij Quartier Latin niet te dicht bij de gevels lopen, voor het geval ze je naar binnen trekken.
- Geniet en kijk je ogen uit. Het is een prachtige, indrukwekkende, levendige stad.

Tot het volgende blog en heel veel liefs.
xoxo
N

Reageer (1)

  • Branwen

    Dat van die armbandjes was echt kut >.< Zo'n gast pakte ineens mijn arm vast en ik schrok me echt kapot man O_o Én ze komen als een zwerm vliegen op je af als ze geld zien >.< Ik ben er van de zomervakantie geweest (voor de tweede keer ^^).

    Maar gaaf dat je met school naar Parijs ging ^^ Ik ben vorige week met school naar Londen geweest en het was echt supergeweldig! Ik probeer mijn moeder over te halen om een keer met ons gezin naar Londen op vakantie te gaan, maar helaas houdt ze niet zoveel van Londen en Engeland >.< (A).

    xx.

    Ps. je kent me niet, ik las toevallig deze blog en ik dacht laat ik eens een berichtje achterlaten xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen