Muziek… is iets speciaals… Ik hou er heel erg veel van! Muziek is een kunstvorm die gebruikt maakt van klanken. Om muziek te maken combineer je de elementen toonhoogte, ritme, geluidsterkte, klankkleur, maar ook stilte.

Ik vind muziek alleen echte muziek als instrumenten en stemgeluid samen is gevoegd! IK hou muziek omdat het ontspant, maar je ook aan het denken zet. Muziek heeft altijd effect. Soms vind je het mooi, en soms vind je het niet mooi. Iedereen heeft zijn eigen smaak.

Accepteer dat iemand anders is als hij andere muziek luistert, hij/zij andere normen & waarden heeft. Maar vergeet niet dat het nog altijd een mens is, behandel de ander zoals je da bij jezelf wilt. Zo krijg je respect.

Ik schrijf dit kleine stukje omdat ik heel vaak buitengesloten en gepest word omdat ik andere muziek luister dan de meeste op mijn school. Ik hou niet van Hiphop of Hardcore, maar van Alernatief/Rock en alles wat daar onder valt. Ben ik daarom anders? Nee! Ik ben een mens, behandel mij zoals je wilt da ik jou behandel, zo krijg je mijn respect!

Reageer (2)

  • asena61

    Oewh, ik zie mezelf in dit verhaal :$

    1 decennium geleden
  • EDGEofGLORY

    geweldig <33

    heavy metal/rock <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen