Dit is voor de meest belangrijke personen voor mij hier op Quizlet, mijn soulmates, mijn matties, mijn heldinnen en vooral mijn vriendinnen. Ik verontschuldig me alvast voor als je niet op deze lijst staat, maar misschien komt dit omdat wij elkaar nog niet zo lang of goed kennen. Deze blog is enkel voor diegene die een persoonlijk bericht van mij ontvangen hebben. Weet dat ik er altijd voor jullie zal zijn <3

Rose :
Je bent misschien wel een van de belangrijkste mensen in mijn leven, een van de beste vriendinnen die ik ooit had. Je bent een geweldig en vooral bijzonder persoon met een eigen wil, geweldige humor en vooral een groot hart. Je bent echt een schat van een persoon die altijd voor iedereen klaar staat en eerlijk en oprecht is. Je komt voor je mening uit en neemt ook geen blad voor je mond, wat ik nog het meest aan je waardeer. Ik hou er van om met je te praten, met je te lachen en vooral om heerlijk gek met je te doen. Lieve Rose, ik zou je voor geen goud willen missen.

Bo :Bo jij bent wel een van de liefste meisjes die ik ken, je bent altijd vrolijk,lief en bereid om me te helpen, wat het dan ook is. Ik vertrouw je met heel mijn hart en ik geloof ook dat de band die wij hebben erg bijzonder is. Ik hou ervan om je te sms’en, jij fleurt al mijn lessen op. Ik vind het geweldig hoe open en lief je bent. Je bent een fantastisch meisje, met een gigantisch hart en ik zou je echt niet kunnen missen, omdat jij zó belangrijk voor me bent.

Renée :
Ik denk dat ik jou vrijwel het langst van iedereen hier ken, al anderhalf jaar als ik het goed heb. Je maakt me altijd vrolijk en laat me stralen, want dat is waar jij goed in bent. Ik weet dat we onze ups en onze downs hebben gehad samen, maar we zijn er altijd uitgekomen. En daarom hou ik zoveel van je, ik weet wat ik aan je heb. Je bent een echte vriendin, eentje die je midden in de nacht op mag bellen om uit te huilen, eentje die je altijd vrolijk maakt. Jij bent zo’n vriendin voor mij en daar ben ik je dankbaar voor.

Barbara :
Jou ken ik het kortst van iedereen, maar toch verdien je een plekje op mijn mooie lijst vol lieverds. Ik leerde je kennen als een ander, dat herinner je nog wel, maar toen ik de echte Barbara leerde kennen wist ik dat het goed zat. Je bent echt een gezellig meisje, met een hart van goud. Je neemt geen blad voor je mond en daarom hou ik van je. We praten graag, vooral via de PB. En waarover dat is een geheim haha :$.

Ivy :
Ivy jou ken ik sinds 16 april 2008, zoals in mijn inbox staat vermeld. Je bent een meisje met een verhaal, een meisje wat je moet leren kennen. Ik denk dat veel mensen je zien als iemand die je niet bent, maar ik weet dat je een prachtig meisje bent met een talent om mensen te laten genieten van elke seconden dat je met ze praat, tijdens onze gesprekken lijkt het soms alsof je bij me bent, zo dicht sta je bij mij. Ik hou van je

Lize :
Lize jij bent echt een van de grappigste en gekste mensen die ik ken, je maakt me altijd aan het lachen of het nu is om de dingen die je zegt, de topics die je maakt, of de leuke usernames die je samen met mij hebt. Ik vind het geweldig hoe vrolijk jij altijd bent en hoe gezellig wij het altijd hebben. Ily <3

Joyce :
Joiselena jij bent echt geweldig. Ik ken je nog uit de tijd dat er spam was op Quizlet, dat alles kon en alles mocht. Ik heb je zo gemist na je verbanning, ik mistte je gezelligheid, je vrolijkheid en vooral je eerlijkheid. Jij zegt dingen die de meeste mensen niet durven, jij bent een echt geweldig persoon. En ik kan me geen wereld voorstellen zonder jou <3

Julie :
Jou leerde ik een tijdje terug kennen, via een topic met een verhaal. Je bent een echt leuk meisje, en dat meen ik echt. Altijd even vrolijk, altijd even positief. Jij maakt me gelukkig met de kleine dingen die je doet, al is het een simpele HALLO =D op msn of een gezellige mail in mijn inbox, de kleine dingen die jij doet maken mij zo gelukkig. Je bent geweldig.

Annelies :
Daar was ik je toch bijna vergeten, allerliefste schat. kun je me dat ooit vergeven ? Je bent een heel lief meisje, eentje met een prachtig hart. Je bent lief, eerlijk en geweldig, een echte schat. Soms heb je wat troubles, maar ik zal er altijd voor je zijn. want meisje, wij zijn vriendjes en vriendjes die zijn echt voor altijd <33

Deze meisjes zijn erg belangrijk voor me, zij hebben een plek in mijn hart. Waarschijnlijk horen hier nog meerderen bij, maar misschien komen jullie er ook wel bij. Wees niet boos of gekwetst als je er niet bij staat, want ooit sta je er vast wel. Dat beloof ik =]


Loves,
Nicol

Reageer (9)

  • Twelve

    Ik vindt al die stukjes lief, haha.
    En ik had zin om het te lezen.(krul)

    1 decennium geleden
  • IDGAF

    Liefste Nicol,
    weet dat ik de link nooit heb gehad maar ik er wel bij sta. Slim kind. Eerst dacht ik, shit ik sta er niet bij maar toen zag ik dat ik als tweede stond. Ik vind je echt een geweldig persoon die ik niet in mijn leven had willen missen. Je bent lief, grappig en met jou kan ik praten. Weet dat ik eigenlijk nog nooit echt iemand heb gehad aan wie ik alles kwijt kan en die gene heb ik hier gevonden. Jij en nog een paar anderen hebben mij geopend zeg maar, ik durf me te uiten. Nicol, je maakt me aan het lachen, huilen en daarna weer lachen. Een tijdje uit het oog verloren maar toch weer gevonden, ik hou van je en wij gaan elkaar zien hoe dan ook<3.
    iloveyou.

    1 decennium geleden
  • Joycciie

    Mijn sweet sweet Nicol. Ik kan het proberen uit te drukken hoeveel je toch voor me betekent, maar dat is bijna onmogelijk. Weetje, ik heb je echt gemist tijdens die ban, dat heeft ons voor een lange tijd uit elkaar getrokken ik vervloek quizlet daarop. Maar nu heb ik je weer terug, om het zo te zeggen. En weetje, met de kleinste woordjes die je me zegt, doe je de grootste wonderen. Ik zie jouw graag, dat meen ik<3!

    1 decennium geleden
  • KIGH

    Allerliefste Nicol,
    wij kennen elkaar al anderhalf jaar bijna twee jaar denk ik wel. Jij bent zo speciaal voor me, mijn soulmate, wat wij hebben mee gemaakt en de band die wij hebben is niet te beschrijven. Ik ben aan proberen iets heel langs te schrijven net als de anderen maar het lukt niet echt maar ik doe mijn best.
    Ik had nooit verwacht dat een internet vriendschap zoveel voor me kon betekennen. Totdat ik jou leerde kennen. Jij gaf het woord vriendschap voor mij een nieuwe betekenis. Jij bent speciaal Nicol, jij bent speciaal. Jij maakt mij vrolijk als ik verdrietig ben en ik kan serieus met je praten en natuurlijk onserieus. Jij maakt mij compleet want wij zijn tweeling en internet bf's. Jij moet weten dat jij mij dag en nacht kan bereiken als het niet gaat met je. Wij kunnen samen lachen en samen huilen. Bij mij staan de deuren voor je open en je mag altijd komen. Jij bent alles voor me en als het slecht met je gaat voel ik dat. Jij accepteerd mij en ik accepteer jou. Jij moet weten dat alles wat wij hebben meegemaakt ons nooit meer kan en zal gaan scheiden. Want wie aan jou komt, komt aan mij. Ik weet zeker dat wij elkaar nog eens gaan ontmoetten, daar ben ik honderprocent zeker van. Oiit zullen wij elkaar nog eens zien!

    Ik hou van jou, niet om wie jij bent. Maar om wie ik ben met jou.
    Ik houd van jou, pour toujours ensemble <3

    1 decennium geleden
  • Meticulous

    Schaaaaaatt <3
    Nee, ik vergeef je nu. Kutkind dat je bent, je moet niet meer tegen me spreken hoor D: !
    Nee, kidding lieverd. Tuuurlijk vergeef ik het je want ik kan gewoon niet boos worden op zo'n lief persoon als jij (l) En meisje, weet maar dat je speciaal bent hoor ^^ Chicki chicki chicki. Hoe lang kennen wij elkaar al? Een hele tijd, toch hé. En nog steeds ben ik jou niet beu gesproken, jij mij dus ook niet <$ haha maar schatje, je bent echt een geweldig persoontje en ik wil je nooit of te nimmer nog kwijt. Men zegt wel dat je geen vriendschappen kan opbouwen via het internet, maar wij hebben al lang het tegendeel bewezen. Wij weten wel beter, is het niet liefje <3 Ik wil je daarbij ook nog even zeggen dat ik het erg waardeer dat je er altijd voor mij bent. Ik kan altijd bij je terecht, en dat vind ik echt heel erg lief van jou liefje <3 Serieus, je bent één van de meest geliefde personen uit mijn hele wereld. Een uit de duizend. En ik mag van geluk spreken dat ik jou gevonden heb, want je weet wat ze zeggen;; Echte vrienden zijn moeilijk te vinden. Maar dankzij jou weet ik wat echte vriendschap is en heb ik een echte vriendin leren kennen.
    En tja, iedereen zal zo wel eens zijn troubels hebben zeker? Maar niemand heeft zo iemand waarbij het terecht kan, zo iemand geweldig als dat ik jou heb. En daar ben ik heel erg blij voor dat je tot mijn vriendengroepje behoort.
    Lieve lieve lieve Nicol, ik weet niet wat hier nog verder neer te zetten maar ik hoop alleen dat we nog lang vriendjes gaan blijven want zo iemand als jou ben ik liever rijk dat kwijt.
    ikhouvanjou x'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen