Lieve mensen,
Ik zat ongeveer al een half jaar met een húge probleem. Mijn bff behandelde me al sinds de zomervakantie best kut. Ze begroette me amper, "dumpte" me voor anderen en had eigenlijk geen tijd voor me. En dat vond ik verschrikkelijk. Want ik raakte haar kwijt.
En dat wilde ik niet. Maar op deze manier behandeld worden, vond ik ook niet bepaald tof. Dus ik twijfelde enorm wat ik moest doen. Mijn bff gaf ook nogal tegenstrijdige signalen. Want ze sprak die mooie, veelbelovende woorden steeds uit, maar handelde er niet naar.
En dat werd ik zat. Dus na een half jaar lang me zo kut voelen, besloot ik om vandaag met haar te gaan praten. Kwam ze vandaag bij me langs en ik heb haar verteld hoe ik me voelde. Zaten we daar met z'n tweeën te huilen. Ze verontschuldigde zich en sprak weer al die mooie woorden uit. Ik reageerde erop dat ik ze niet geloofde en dat het van haar handelen gaat af hangen, want die mooie woorden heb ik te vaak gehoord.

Maar goed, I'll take the shot. Ze krijgt haar derde kans. Hopelijk maakt ze deze keer wel haar mooie woorden waar en is dat niet vanwege de verkeerde beweegredenen.
Tot later en heel veel liefs
xoxo
Nicole

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen