Je hebt het misschien al gemerkt, ik ben een gamer, en speel veel op de Xbox 360. En voor deze platform ziet het er komend jaar goed uit. Ik geef jullie mijn mening over games die nog moeten uitkomen en ik graag zou willen hebben.

Battlefield: Bad Company 2; de nieuwe Battlefield game wordt zeker niet slecht, maar kan wat mij betreft nog lang niet aan het niveau tippen van Modern Warfare 2.

Medal of Honor; deze tweede shooter van EA wordt veel beter dan de eerste shooter. Medal of Honor kan met gemak aan het niveau tippen van Modern Warfare. Misschien wordt die nog wel beter dan dé shooter van 2009!

Alan Wake; vijanden killen met een zaklamp. Dat komt niet zo vaak, of misschien wel nooit, voor in een game. Maar bij Alan Wake wel, deze titel wordt vet.

Splinter Cell Conviction; Ubisoft Montreal ontwikkeld prachtige games, want hiervoor ontwikkelde ze Assassin's Creed 2. Over een paar maanden is het dus de beurt aan de nieuwe Splinter Cell en 1 ding kan ik alvast verklappen: De moves worden nog bruter dan die van AC2.

Sonic & SEGA All-Star Racing; eindelijk is een leuke racegame voor de Xbox 360. Ik zeg: Laat maar komen SEGA!

Call of Duty 7; ja, de game is aangekondigd. Nee, we weten er nog niks van. Ooh wacht, het enigste wat we weten is dat die nog vetter wordt dan de vorige Call of Duty's.

Assassin's Creed III; ja, de game is aangekondigd. Nee, we weten er nog niks van. Oohw acht, het enigste wat we weten is dat die nog vetter gaat worden dan de vorige Assassin's Creeds.

Crackdown 2; ik zeg dit nu voor de miljoenste keer ofzo, Crackdown kon mij niet genoeg boeien om hem aan te schaffen. Maar deel 2 wordt zo vet. Kopen die hap.

Fable III; stiekem blijft dit nog een twijvel geval, hopelijk wordt de A.I. wel sterk verbeterd en dan moet het wel goedkomen.

Halo: Reach; dit nieuwste deel in de Halo-serie krijgt een totaal andere stijl, veel grauwer en het krijgt wat weg van een Sandbox game. Vetter dus dan Halo 3!

Red Dead Redemption; dit is letterlijk GTA IV geport naar het wilde westen, en dat is vet! Waarom? GTA IV is vet, het wilde westen is ook vet. Combinatie is té vet.

Dat zijn dus alle games die nog uit moeten komen en waar ik intresse in heb. Veel? Dan heb je mijn volledige wenslijst nog niet gezien, want daar staan ook games op die allang uitzijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen