Nicky - Jeanie - Shireen - Marianna - Annissa - Carmel, Luister even naar me. Ook al ken ik een paar van jullie nog niet zo lang, ik weet dat dit het begin is van een mooie vriendschap. Ik ben echt zoo blij dat ik jullie allemaal heb leren kennen en nu zou ik niet weten wat ik zonder jullie moet. Ik ben jammer genoeg slecht in zo een lieve tekstjes te schrijven, dus houd het hier waarschijnlijk op. Maar jullie moeten weten dat ik verschrikkelijk veel van jullie hou, dat ik jullie nooit zal laten vallen en dat ik altijd voor jullie klaar zal staan als jullie een probleem hebben. Beloof me gewoon dat onze vriendschap voor eeuwig is, dat zou het enige zijn wat ik wil. <3 Ik hou van jullie.


Saviour zei op 9 jan 2010 - 16:01:
Liefje liefje liefje liefje liefje, ik ga hier ook eens denken want ik dacht, SharrieWarrie vraagt dat zo lief dus ik denk dat ik eens ga denken wat ik hier kan neerplaatsen dus nu denk ik wat ik hier kan zetten. Ja ik denk echt. Ik denk trouwens ook dat het al veel te lang geleden is dat we elkaar nog hebben gezien. En ik denk dat we dringend nog eens moeten afspreken en ook denk ik dat ik heel erg veel van je hou. Nee, niet waar. Ik weet dat ik van je hou. Gha, ik denk dat dit al wel weer lang genoeg is en ik denk dus dat ik kan stoppen met denken. Baaj (l') iloveyou!<3


Frontpage zei op 9 jan 2010 - 16:09:
Ik zal er zijn om je te steunen en om jou te troosten. Ik ben er om jou blij te maken. Ik heb je graag, en zal alles voor jou overhebben. Ik zal je ook nooit in de steek laten, ik zal dan ook nooit tegen je liegen. Ware vrienden leer je kennen met de tijd. Ook al doe je iets verkeerd, ik zou je voor geen geld kwijt willen. Jij hebt een plaatsje in mijn hart, dat eeuwig van jou zal blijven. Voel je, je even eenzaam of alleen. Dan zal ik er zijn voor jou. Ergens, eender waar sta ik voor je klaar. Dus vergeet nooit, ik ben er voor je en zal je behandelen zoals je het verdient. Ook al kennen we elkaar nog niet zo lang, ik weet nu al dat jij een vriendin voor het leven bent.


Heroic zei op 9 jan 2010 - 16:55:
Allerliefste Sharoonzie, jij bent zo belangrijk voor mij. Ik hoop zo dat je dat weet! Jij was mijn eerste vriendin hier op quizlet, en meteen ook mijn beste vriendin, en dat zal ik ook nooit, echt nooit vergeten! I can't forget all the memories we've made, i can't see how my life should be without you, i love you so damn much! Ik weet nog wel dat jij mij iets had gestuurd met een naam, zo van: S = sexy, H= Hot, voor mij. Dat vond ik toch zo speciaal, en ik was zó blij dat ik toen jou gevonden had, Sharoonzie...


Matix zei op 9 jan 2010 - 18:28:
Lief Lief Lief meisje, Het valt haast niet te zeggen hoe super veel ik van jou hou! (H) Helaas ben ik niet erg goed in dit soort berichtjes :$ Maar voor jou wil ik wel ééntje schrijven :$ Dus even kort maar krachtig: Je bent een super liefe leuke meid, je bent een schat (flower) XxX Matix (K)


UNCOMMON zei op 10 jan 2010 - 12:35:
Sommige mensen verdwijnen in je leven. Sommige mensen wil je niet in je leven. Maar sommige mensen, wil je voor altijd. Je wilt ze nooit meer laten gaan, zal alles voor ze doen. Je houd ongelofelijk veel van hen, zoveel dat je het niet eens fatsoendelijk kunt uitdrukken. En weet je? Jij hoort bij dat laatste. Je bent in '09 zó fucking veel voor me gaan betekenen, en ik laat je echt never nooit meer gaan. Er zijn te weinig woorden om te beschrijven hoe lief en leuk ik je wel niet vind. Ik hoop dat onze vriendschap nooit een einde krijgt. echt, dat meen ik uit het diepste van mijn kleine hartje. Baai schat, ilytm (flower)

Reageer (1)

  • SharonaTom

    Ze zijn gewoon m'n leven.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen