Foto bij Karima

Heyy peeeps mijn vriendin en ik, ICookie schrijven dit verhaal samen hope you like it. Ik, xChocolathax schrijf de Niall en Karima povs.

Ik geeuwde luid en stond op. Ik zocht naar een geschikt setje om mee te doen met Soraya's training Ik ging vandaag met haar mee omdat ze hierna een wedstrijd had en het handiger zou zijn als ik gelijk mee ging. Ik sprong onder de douche. En liet het warme water over mijn lichaam glijden. Ik droogde me af en deed alvast een setjevoor vanavond in de tas. Langzaam slofte ik naar beneden en nam een stevig ontbijtje. We zouden iets van 4 uurtjes gaan trainen want volgens Soraya zou deze wedstrijd heel veel invloed hebben op haar reputatie.


Na een half uurtje hoorde ik mijn welbekende sms-geluidje. Ik ontgrendelde mijn iPhone en opende het berichtje. Goodmorning shunshine! Klaar om te trainen? Ik kom je over een half uurtje halen xx Soraya. Ja hoor lieverd k zie je zo!:) xoxo typte ik snel. Ik liep naar boven en pakte een roze hoofddoek uit de la. Ik deed het op m'n hoofd met een grijs kapje eronder. Ik snap nog steeds niet waarom sommige mensen moslims niet mogen. We hebben ze nooit iets aangedaan! Soraya en ik hebben wel eens gevochten met iemand omdat diegene moslims terroristen noemt... Ik schud snel de gedachte van me af en voordat ik het weet gaat de bel.


Ik doe de deur open en zie Sory staan in haar bokskleding. "Hey lieverd! Hoe gaat het?" Vraagt ze terwijl ze me op z'n Pakistaans kust op beide wangen. "Goed schat en met jou?" Vroeg ik. "Ik ben heel zenuwachtig maar ik kom er wel over heen hoor." Zei ze geruststellend. "Great to hear that!" Zei ik opgewekt. "Kom je mee? De auto moest ik helemaal aan het einde van de straat parkeren. Tja zaterdag he?" Zei ze zuchtend. "Come on everybody let's go kom allemaal mee" zong Sory. "Nee ik kom niet waaaaacht!!!" Riep ik terwijl ik naar de keuken rende. Ik pakte een muffin nog wat andere etenswaren en drinken. Ik stopte het allemaal in mijn tas en zei," Now we are ready!" Soraya liep zuchtend de deur uit terwijl ze mompelde ," Gewoon onvoorstelbaar hoeveel dat wijfje eet..."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen