Foto bij Niall

Geschreven door xChocolathax

Nando's voor mij en Nando's voor jou! Nando's deel je en Nando's eet je gauw- "Hey wakker worden budyy! Niall? Niaaaaal?" Hoorde ik. "Voor Nando's sake waarom moet je me wakker maken terwijl ik aan het dromen ben over een Nando's song?" Riep ik naar de ongeschoren Zayn. "HAHAHAHAHHA hoe kom je erbij! De Nando's song!!!!!" Riep hij schaterend van de lach. Ik liep een beetje rood aan maar herstelde mezelf. "Nou waar droom jij dan over? Zeker je mammieee" zei ik terwijl ik mijn tong uitstak. "Ik wilde eigenlijk vragen", veranderde Zayn van onderwerp, " er is vanavond een vrouwelijke proffesionele kickboxwedstrijd." Zei hij met een grijns. Pff little perv. Dacht ik. "Uhm oke lijkt me cool!" Zei ik. "Ik zie je om 7 uur beneden." Zei hij nog voordat hij de deur uitliep. Ik wachtte totdat de deur dichtviel. Ik plofte weer neer op m'n bedje en deed m'n ogen dicht. Met een glimlach viel ik weer in slaap. Nando's song... Here we come.


"Nee, nee smeer die kip niet op mijn wang?, doe het in m'n mond!" Ik schrok wakker door iets dat in mijn wang pookte. Jammer genoeg was het niet, zoals ik dacht, het heerlijke kipje..." Wie pookt me met zijn vinger in mijn wang! En laat zo zien dat je me durft wakker te maken uit mijn droom??!!" Riep ik. Ik keek om me heen maar zag niemand. "What the hell wie is hier laat je zien!" Riep ik angstig. Opeens hoorde ik een welbekende lach in door de kamer heen. "Je had je gezicht moeten zien!" Riep Louis. Ik rolde met mijn ogen. "Wacht! Waar ben je jij mafkees!" Vroeg ik wantrouwig. Louis die blijkbaar onder het bed zat kwam van onder het bed vandaan. "Hier zat ik!" Riep hij enthausiast. "Okeee maar ja ik ga even douchen doei!" Zei ik. Ik keek nog even om me heen maar Louis was al weer weg. Vreemd joch...

Toen ik uit de douch stapte keek ik in elke hoek van de kamer en onder het bed. Tja je weet maar nooit met Louis in de buurt hè? Ik kleed me aan en kijk in de spiegel. Ik haal snel een hand door mijn haren heen om het een beetje in model te brengen. Ik bekijk het resultaat nog eens in de spiegel en besluit dat het goed is. Ik hoorde mijn maag knorren en bedacht me dat het al 13:00 was en dat ik nog steeds niks heb gegeten! Ik stond echt versteld van mezelf. Ik rende naar beneden en pakte snel Nando's uit de koelkast en een pak melk. Verder pakte ik nog warme broodjes die 'toevallig' in de oven lagen.


"Niaaaaaaaaaaaal NIAaaaaaaaaaaaaalll" hoorde ik iemand schreeuwen. Het was Liam. "WHAT THE HELL WAT IS ER??!!!" Schreeuwde ik terug. "Je hebt vandaag rijles remember??!!" Zei hij iets rustiger. "O fuck hoe lang nog?" Vroeg ik haastig. "5 minuutjes" antwoordde hij terwijl hij op zn horloge keek. "What the f*ck ik was het helemaal vergeten." Zei ik gefrusteerd terwijl ik mn handen in de lucht gooide. Dat had ik beter niet kunnen doen want mijn glas cola, die ik na het ontbijtje had gepakt, viel op mijn spierwitte t-shirt. "Ook dat nog" mompelde ik terwijl ik naar boven raasde voor een nieuw shirt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen