Helloo <33

De volgende dag kan niemand zijn concentratie bij de lessen houden, alle meiden zijn hyper voor het bal. En sommige jongens ook, zoals Marcel. dus besluit Perkamentus dat de lessen worden afgelast, nu moeten we helpen bij het versieren van The Great Hall, niet dat ik dat erg vind, in tegendeel juist ik vind het super leuk! Andere mensen daar in tegen vinden het minder, zoals Malfoy, die net gefrustreerd een kerstbal op de grond gooide. Waardoor veel mensen inclusief ik moesten lachen, en dat vond Malfoy natuurlijk niet zo heel leuk…
Als ik Harry zie begin ik te helpen met slingers ophangen ‘wingardium leviosa’ zeg ik en de aangewezen slinger komt langzaam omhoog. ‘waar hangt ie mooi denk je?’ vraag ik aan Harry. ‘ehhmm’ zegt Harry terwijl hij even om zich heen kijkt opzoek naar een geschikte plek.
Als Harry bezig ik met zoeken naar een mooie plek ‘stuur’ ik de slinger richting Harry en ik hang men om zijn nek. Meteen barst ik in lachen uit. ‘je ziet er nu wel een beetje gay uit Harry..’ mompel ik na dat ik weer even ben uitgelachen. Harry gooit de slinger overdreven naar achter en zegt ‘o meid die schoenen zijn ZO jou kleur.’ En hij maakt een slap hand gebaar. Meteen barsten we weer in lachen uit. Als we uitgelachen zijn zie ik Malfoy pissig naar ons kijken snel draai ik me om. ‘maar weet je nou al een mooie plek?’ vraag ik dit keer wel serieus. ‘ehh,misschien om dat beeld? ’ vraagt hij terwijl hij een beeld op de gang naast The Great Hall aanwijst. ‘ja dat zal wel leuk staan zeg ik.’ Snel hang ik de slinger er omheen. ‘tada!’ roep ik tegen Harry, die vervolgens twee duimen opsteekt.
Als we klaar zijn met versieren gaan we nog even snel eten.
Zodra we klaar zijn rennen zowat alle meiden hysterisch naar de Common Rooms terug om zich klaar te maken, Hermelien en ik ook (helaas). als we eindelijk door de menigte heen zijn en aan komen trekken we onze jurken aan, sieraden om, en onze schoenen aan.
‘zal ik jou make-up doen?’ vraag ik aan Hermelien. ‘graag’ zegt ze met een glimlach.
Als klaar ben met Hermelien’s make-up die ze graag zo neutraal wilde mogelijk houden, begin ik aan mijn make-up zelf doe ik ook niet overdreven veel op, ik doe zilveren oogschaduw met een zwarte eyeliner en licht roze lipgloss. Als we klaar zijn met onze make-up steek ik Hermelien’s haar licht op. En mijn haar krul ik.
Als we klaar zijn hebben we nog wat tijd over.
Dus gaan we nog even snel checken of de ritsen van de jurken goed dicht zitten Enso.
‘zullen we gaan?’ vraag ik met een big smile. ‘ga jij maar alvast, ik moet nog even iets doen’ mompelt Hermelien. ‘zeker weten?’ vraag ik. ‘ja ga nou maar Harry wacht’ zegt ze, en ik grijns even. ‘oké, tot zo’ zeg ik terwijl ik de deur open doe en de kamer uit loop.

Reageer (1)

  • xEvax

    aha ik wil ook een leuk bal op school ^^ snel verder =^.^=

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen