Foto bij ~Harry Styles~

Fuck it ik wou tickets voor Bruno Mars.. Wat denk je natuurlijk zijn ze uitverkocht.. Nooit geluk.. Pffu.. Maar ja nieuw stukje <33 Kort i know maar er komt nog..

'Harry opstaan je moet naar school!' Riep Liam. Ugh soms wou ik dat ik ook afgestudeerd was dan kon ik slapen zoals Zayn de helft van de dag. Nee nog één jaar en ik was er vanaf. Ik stond op en deed een setje kleren aan. Ik liep naar beneden en at snel iets want ik had nog 20 minuten en het was al 10 minuten lopen. Ik deed mijn jas en schoenen aan en wandelde naar school. Het was echt dom van mij om met T.Y. naar Amy te gaan. Nu zal ze vast denken dat ik haar ook wou pesten. Maar dat was niet. Oké in het begin wel, want komaan ze is toch raar. Ik was totaal in de war. Ik vond ze aardig maar ik werd toch gek van haar. Wat moest ik daar nu mee. IK werd uit mijn gedachten gehaald door T.Y. 'Amy is er vandaag niet het zal saai worden.' Zei hij verveeld. Ik keek rond en inderdaad ze was er niet. Raar. 'Morgen eh.' zei ik lachend. 'Inderdaad.' Zei hij. En we gingen naar de les..


*2 weken later*

Ze was er nog steeds niet. We zaten nu bij gym. Eigenlijk raar om toe te geven ik miste haar een beetje. T.Y was die tijd niet te genieten want hij had niemand meer om te pesten. Eigenlijk wel zielig als je het zo bekijkt. Waar zou ze zijn. Zou ze ziek zijn? Nee ik weet het niet. 'Kijk uit.' Riep nog iemand. Maar alles werd al zwart voor mijn ogen..

Reageer (1)

  • Chasing1D

    Ooohhn!!!! Ocharm toch, no worries.. Ik heb ook nooit geluk ;s Echt Mooiiii geschreven Pooh! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen