Foto bij -006

Toch een stukje voor jullie, ondanks dat ik drie dagen doedagen had. Woensdag zijn we door de zeikende regen in Keulen een wandeltocht gaan doen, hebben we de dom beklommen en zijn we in een kabelbaan over de Rijn geweest. Donderdag zijn we naar het museum van Beeld en geluid geweest in Hilversum en vandaag hadden we workshops met het thema 'Media in de klas'. Onder andere hadden we een workshops met een Graafschap-speler :3
Maar maandag en dinsdag heb ik toch wel wat kunnen schrijven, want maandag had ik maar 4 uurtjes school en dinsdag maar 2 uurtjes, alleen het 5de en 6de uur en dan ook nog Bevo.
Hoe was jullie week? En trouwens ik activeer vandaag een stukje, omdat morgen mijn moeder jarig is en zondag moet ik leren...
x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • MagicBooks

    Wauw, je hebt er een nieuwe abo bij!
    Ik vind dit een super verhaal, ookal ben je het eerste verhaal dat ik lees:$
    Ik ben ook aan een verhaal over onbekende personen begonnen en zou graag een paar tips willen, want je schrijft echt super mooi.
    xx

    1 decennium geleden
  • Sympathic

    je hebt er een nieuwe abo bij hoor!
    ben stiekem toch wel benieuwd hoe je dit zo mooi kan schrijven :$

    xx

    1 decennium geleden
  • Maaikeeehh

    nu al een leuk verhaal :)
    snel verder! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen