Foto bij special!!! Vraag en antwoord

duzzzzzzzzzzzzz ik dacht ik doe een hoofdstuk met vragen voor de karakters. jullie mogen nu ook uiteraard ook vragen extra stellen want die worden dan volgend hoofdstuk beanntwoord
deelnemers:
-Suno
-Rena
-Daisuke
-Hato

Vragen voor Hato

Tegen wie zou je nu het liefst een gevecht hebben?
- Suno! Da's zeker. Dat word een geweldig gevecht

Wat is, op het moment, de sterkste pokemon in je team?
-Sneasel was altijd de sterkste pokemon in mijn team. Maar sindskort heb ik een Quilava en die is zeker niet mis. Ik wil dan ook met Quilava graag een gevecht met Suno houden.

Wat is je favoriete eten?
- Ik houd vooral van vis en vlees met rijst erbij. Ik hou alleen niet zo van garnalen maar de rest eet ik allemaal.

Wat vind je van Daisuke en Rena, de reisgenoten van Suno, aangezien eigen;ijk jij als eerst Suno's reisgenoot zou worden?
- Tussen Daisuke en Suno is een geweldige chemie die niemand kan overtreffen. Daisuke is een netjese jongen maar ondertussen heeft hij wel de bijnaam 'D' (spreek engels uit als: die) gekregen van Suno. Daisuke heeft ook een gave vechtstyle, precies op de meter nauwkeurig ontwijken enzo is awesome. Ik zou dat niet kunnen. En Rena is aardig en super stoer, ik vind het gaaf dat ze houd van pokemon gevechten en niet van tuttige dingen.

Is Nexus jou eerste pokemon reis?
- Nope! *lach* Ik ben geboren in Jotho en heb daar danook Sneasel gevangen. Ik had toen geen Cyndaquil gekozen als mijn starter, daarom heb ik nu wel een Quilava omdat ik heb toch wel gaaf vind.


Vragen voor Rena

Tegen wie zou je nu het liefst een gevecht hebben?
-Hmm da's een moeilijke, misschien wel tegen mijn vader Blue maar ik denk niet dat ik kan winnen *lach*
Alhoewel ik de laatste tijd veel sterker ben geworden. Zeker met Arcenine en Mightyena, en nu Dratini mij ook verrouwd hoef ik alleen Phanpy te trainen aangezien die net uit het ei is. Misschien kan ik nu zelfs wel Suno of Daisuke verslaan *grijns* Maar ik denk dat Hato en ik meer gelijk zijn.

Wat is op het moment je sterkste pokemon in je team?
-Arcenine! Geen twijfel over mogenlijk! Arcenine had ik als Growlithe gekregen van mijn vader. Daarna evenlueerde Growlithe toen hij mij redde terwijl de stad geteisterd werd door orkanen.

Wat is je favoriete eten?
- Ik vind Anpan een lekker tussendoortje, en Ramen vind ik ook heerlijk. Maar ik wil vaak ook wel groentes bij mijn eten zoals spitskool.

Wat vind je van Suno en Daisuke?
-Het zijn allebei super aardige jongens. Het is geweldig om met hun te reizen, er is nooit iemand het derde wiel. Ik was dood ongerust toen ze op de orkanen afgingen en mij met Jenny meestuurde.

Suno gaf jou toen een kus op je wang, hoe zit dat?
-Suno en ik hebben een speciale band. Suno beschermt mij altijd met alles wat hij heeft. Vandaag ook weer, hij nam die heat wave op zijn blote rug! Die is nu verbrand, hij zegt wel dat het amper zeer doet maar ik ken hem wel beter. Suno en ik zijn close maar meer weet ik zelf ook niet.

Je vecht niet in gyms, hoezo niet?
- Ik vind het reizen geweldig, en ik hoef geen badges te halen om te weten dat mijn pokemon sterk zijn. Badges halen geeft alleen maar druk om steeds beter te worden en dan naar de pokemon league gaan. Ik bedoel het niet fout en ik snap Suno, Daisuke en Hato perfect maar het is gewoon niet mijn stijl *lach*

Wat wil je in de toekomst gaan doen?
- Hoe gek het misschien ook klinkt na mijn vorige antwoord maar misschien wil ik wel mijn vaders gym overnemen wanneer pap het niet meer kan. Of trainers helpen in nood. Met Arcenine kan ik me snel verplaatsen, dat lijkt me wel gaaf maar verder zie ik wel waar ik terecht kom(krul)

Is dit je eerste reis?
- In Nexus wel. Pa had natuurlijk wel eens business te doen als gymleader in de andere regio en dan mocht ik mee. Maar hier in Nexus is mijn eerste echte reis.

De laatste vraag voor jou,Rena. Wie is je moeder, aangezien je vader Blue is moet het wel een speciale vrouw zijn.
- Haha tja dat klopt wel, mijn moeder is Green *grijns* Ze vormde vroeger met Blue en ,de vermiste, Red vaak een team. Blijkbaar hebben ze daaruit een band opgebouwd. Ik vond het vroeger altijd super leuk om in de fotoboeken te kijken van hun dat mam mij een foto heeft meegegeven voor op reis. Kijk maar.




Vragen voor Daisuke

Tegen wie zou je het liefst willen vechten op dit moment?
- Ah dat is simpel: Red! Red is altijd al mijn idool geweest en het lijkt me geweldig om hem ooit in het echt te ontmoeten en hem mijn vechtstyle te laten zien.
En ik wil natuurlijk ook een keertje tegen Suno vechten maar dat spreekt voor zich, toch? *lach*

Wat is op het moment je sterkste pokemon in je team?
-Die vraag was te verwachten en het antwoord ook, Jolteon natuurlijk. Gekregen voor mijn verjaardag en sindsdien altijd bij elkaar gebleven, wat zou ik anders willen? Dankzij Jolteon is electrictype mijn specialisatie geworden. Plusle is klein maar word zwaar onderschat en Shinx is ook niet mis hoor, wordt wel tijd dat Shinx evenlueert.

Wat is je favoriete eten?
-Sushi, ik houd van die rauwe vis met zeewier en rijst. Netjes met eetstokjes opeten deed ik al vanaf jongs af aan.

Wat is je hobby?
- Ik ben heel erg handig in elektronica enz. zoals jullie al achter zijn gekomen. Klinkt misschien gek uit een rijke jongen die super zuinig loopt te doen op zijn kleding maar elektronica is echt mijn ding. Ik weet alles wel te fixen. Van computers tot auto's met de hulp van mijn pokemon krijg ik alles aan de praat.(cool)

Wat is jou idee van een ideale date?
-Eeh te uh gewoon lekker een wandeling in lente door het bos of park. Ergens naartoe waar me ongestoord kunnen kletsen. Maar eeh waarom wordt mij dit opeens gevraagt?:$

Nou dat wordt gevraagt omdat jullie reizen met 2 jongens en 1 meisje. De meeste krijgen dan gevoelens als je lang samen reist, hoe zit dat met jou?
- ....*kijkt blozend weg* Rena is gewoon een vriendin, denk ik. *kijkt terug* Zij en Suno zijn altijd zo close, ik zou geen kans maken. *realiseerd wat hij net gezegt heeft* Niet dat jullie gelijk hebben en er iets is hoor!!

Wat wil jij in de toekomst doen?
- Sowieso wil ik na de pokemonleague, als ik gewonnen heb, de elite four uitdagen. Ik wil laten zien dat ik met electric pokemon een geweldig team heb en eventueel wel een lid kan worden van de elite four. Of van de battle frontier maar die hebben we niet in Nexus dus zou ik moeten verhuizen

Vragen voor SUNO

Tegen wie zou je nu het liefst een gevecht hebben?
- Red maar besides that natuurlijk Daisuke! Een gevecht met D zou onvergetelijk zijn!

Wat is, op het moment, de sterkste pokemon in je team?
- Hmm Bulbasaur of Monferno. Met Bulbasaur heb ik al mijn hele leven getrain maar Monfenro is ongekent. Hij groeit elke keer weer. Toen ik hem voor het eerst zag was het een onzekere Monfenro die onderdrukt werd door zijn vader maar zins hij in mijn team zit heeft hij een heel eigen karakter. Een sterk karakter dat zeker.

Je hebt pas 2 badges, vind je niet dat je langzaam te werk gaat?
- Dus? Let maar op die andere 5 badges heb ik binnen no time!

Wat is je favorite eten?
-Eten? Alles? Haha ik vind vooral burrito's erg lekker en rijstballen als lunch zijn ook heerlijk. Maar ik eet echt alles... oke behalve spruitjes en lof, das gewoon smerig.

Wat vind je van Rena?
-*bloos* Waarom vraag je dat?! Waarom vraag je dat niet aan Daisuke of Hato! Geez

Wat had die kus op de wang dan te betekenen?
- Dat gaat jullie niets aan! Daisuke weet 't niet, jullie dan helemaal niet.

Wie is eigenlijk je moeder? De vrouw van Red?
- Kasumi! Mijn moeder is Kasumi! *lach* Ze was vroeger de gymleider van Cerulean City! Toen heeft ze mijn vader ontmoet. Samen hebben ze best veel meegemaakt* (lees the manga) Toen ze trouwde zijn ze naar Nexus verhuisd en kon mam natuurlijk niet meer de Cerulean gymleader zijn maar ze was blij genoeg hier in Nexus. Kijk *grijpt in broekzak* ik heb een foto van toen ze jong waren op een date.



Wat is je hobby?
-Trainen en vechten met mijn pokemon(krul)


Kasumi is niet Misty!!! Net als Red geen Ash is!!! Okay dat wilde ik ff duidelijk hebben xd
Look this is Kasumi



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen