Amelia van Gaal

Ik zucht als hij wegloopt. 'Even dat je het weet, dat is niet mijn vriendje!!!' Roep ik hem na. Of hij os te beroerd om te reageren, of hij hoort me

Amelia van Gaal

Ik zucht als hij wegloopt. 'Dat is niet mijn vriendje.' Zeg ik als ik ze inhaal op weg naar de uitgang van het stadion. Marco is aardig hoor, maar ik zou hem voor geen miljoen terugwillen, alhoewel, hij mij misschien wel. Ik kleed me in het toilet om naar een simpel blousje met een sprinkerbroek, kortom: mijn vrijetijdskleding. Daarna sluit ik de deur van mijn kantoor achter me en doe hem op slot. Ik loop naar de uitgang, die ik binnen een minuut uitloop. 'Van Gaal, wat dacht je van een feestje voor je verjaardag?' Vraagt Jason terwijl hij naast me komt lopen. 'Regel het zelf, maar val mij er asjeblieft niet mee lastig.' Jason zucht en haalt zijn schouders op, 'ik zie je later nichtje.' Boos kijk ik hem aan, hij weet dat ik geen 'nichtje' wil worden genoemd door hem in het openbaar, maar toch flikt hij het iedere keer weer.
Ik kom erachter dat mijn auto staat ingeparkeerd, en ik kijk chagrijnig naar de bus van Ajax die ordinair geparkeerd staat, recht voor mijn auto. Ik leun tegen mijn auto aan, dit gaat nog wel even duren zo, dis waarom geen heerlijk bruin kleurtje opdoen?

Viktor Fischer

Ik kijk Lasse boos aan en sla nog net het nummer van Bianca op tijd op in mijn telefoon. Ik bel haar wel van de week om iets af te spreken. Ik loopse bus ongedoucht binnen. Ik zak neer naast Lasse, die nogal treurig kijkt. 'Is het wat geworden met Amelia?' Ik kijk hen aan en glimlach, in een poging hem op te vrolijken. 'Wie was die jongen nou die haar een knuffel gaf?' Ik klooi wat met de touwtjes aan mijn trui terwijl ik denk aan Bianca, ze heeft misschien een grote mond, ergens vind ik dat ook ongelofelijk sexy.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen