Amelia van Gaal

‘Natuurlijk Bianca, stap in.’ Ik steek mijn tong naar haar uit en grinnik. Ik zet haar thuis af, echt om is het niet, want ze woont in de straat achter de mijne. Ik zeg haar gedag en rijd door naar huis.

Om stipt half acht stopt de auto van Marco voor mijn deur. Ik trek mijn jas aan en pak mijn tas. Ik sluit het huis af en ik loop naar de auto. ‘Hey, Ams.’ Hij glimlacht naar me en ik doe mijn gordel om. ‘Is het ver rijden?’ Vraag ik aan hem. ‘Ongeveer een uurtje.’ Ik vraag me even af waarom we niet gewoon hier in Arnhem uit eten gaan, maar ik laat hem zijn gang maar gaan.
Ongeveer een uur later stappen we uit de auto. We zijn helemaal naar Amsterdam gereden, dus hoop ik dat het een beetje te eten is, want anders heb ik voor niets zo lang in de auto gezeten. Als we binnenkomen zie ik Lasse en Viktor zitten, ze zien ons ook binnenkomen.

Viktor Fischer

Om Lasse wat op te vrolijken heb ik besloten om het bad te vervangen door een snelle douche, omdat ik een hapje met hem uit eten ga. We lopen naar het restaurant, want het is niet ver weg van ons huis. ‘Wat neem jij?’ Vraag ik hem terwijl ik de kaart nog een keertje doorlees. Na een minuut of tien komt Amelia binnengelopen, samen met een speler van Vitesse. Ik slik als Lasse me aankijkt alsof ik dit expres heb gedaan, maar ik wist echt niet dat Amelia hier ook zou gaan eten! Ze glimlacht naar ons en ik knik terwijl ik op mijn lip bijt. Dit is niet mijn bedoeling, ik kijk nog een keer naar het gezicht van Lasse. ‘Sorry.’ Zeg ik fluisterend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen