Foto bij Unbearable •51•

We did it! Ik had niet gedacht om een hele dag in de top te staan! Maar het is gelukt en daar ben ik jullie super dankbaar om. De mijlpaal is in ieder geval goed gevierd naar mijn zeggen :p Weetje, dit weekend hoef ik niet te werken en ik denk, nee ik wil dan wat meer hoofdstukjes schrijven. Nu kijken of het gaat werken :) Weetje, iemand reageerde op een hoofdstuk met dat de beroeps dit jaar wel heel erg aardig waren, maar kijk, beroeps zijn tegen beroeps meestal aardig. (Volgens mij was het op hoofdstuk 12) en tja, ze hebben niet zoals in best veel verhalen, veel te maken met de andere districten, behalve de districten die de beroeps leveren. :p oké, ik wilde daar gewoon op reageren. Haha, maar goed. Hier weer een hoofdstukje die ik even snel heb getypt, dus verwacht er niet veel van, maar ik wilde jullie in elk geval wat leesvoer geven, omdat jullie gewoon geweldig zijn om me in de top te houden voor een dag lang :) veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Stage

    nice, snel verder!

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    @Impaired haha XD
    ANNA, IK HAAT JE NOG STEEDS, DUS ZORG ER MAAR VOOR DAT IK JE (iets minder LOL) GA HATEN!!!


    @JANETDEVLIN (Ofhoewel Chris XD IK KEN HIER TE VEEL MENSEN :O) Haha, ik mag jou... Jij bent grappig... Oewh, ergens inderdaad wel, maar het valt ook wel mee hoe verkeerd het klinkt hoor ;p.

    Nou ja, tweede reactie al van mij vandaag, MAAR DAT VERDIENT ANNA NIET!!! (Eigenlijk wel, maar op dit moment haat ik haar :$)

    Oké, laat ik hier maar een einde aan brouwen.

    BYE!!!

    1 decennium geleden
  • Azriel

    bam ik kudo je gelijk de top in

    1 decennium geleden
  • Odyne

    Ahahahah ik moest gewoon ff reageren op je reactie :p @Caleo.
    Ik moest wel lachen toen ik je reactie las, haha, maar ik hoop dat je haat maar voor even is ^^ hehe xd zal ik weer eens een leuk hoofdstukje plaatsen? Haha :p
    @JANETDEVLIN daar hoef je helemaal geen sorry voor te zeggen hoor :p maar wel lief dat je er nog eentje geeft haha :p wat klinkt daar dan zo verkeerd aan? ^^

    1 decennium geleden
  • Azriel

    HET SPIJT ME HET SPIJT ME HET SPIJT ME
    IK HAD JE GEE KUDO GEGEVEN VERGETEN AARGHH STOMME K*T MOBIEL
    ik geef m je nu en ik ga er net zo hard oo inhakken als tyson bij lenas moeder deed.
    dat klinkt heel verkeerd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen