Foto bij Unbearable •53•

Caleo: @JANETDEVLIN: Hey! Autumn mag niet dood! Zij is een coole redhead!

Tralala snollol (jup nieuw woord, WACHT DAMES EN HEREN: IK DE GEWELDIGE SUPERDUPER NOEK AKA Caleo HEEFT DAARNET EEN NIEUW WOORD VERZONNEN: MAAK KENNIS MET:::: SNOLLOL) dat moest effekes.

Ennuuh, ik vind dit feestmaal raar...
Oké, sorry dat slaat nergens op...
Maar goed, zo lang ze Autumn en Maya maar niet vermoord!

Haha snollol xd. Dat woord moet sowieso in het groene boekje (of is dat niet het boekje waar alle woorden in staan? Anders in het Van Dale woordenboek) :p Ahaha, het feestmaal is raar, zo zijn de spelen ook raar ^^
JANETDEVLIN: OMG IK MAAK VRIENDEN HIER <3
Nou dan lijk ik in een keer zo bloeddorstig terwijl ik helemaal niet tegen bloed kan enzo :$
Nou Lena, wie krijgt er een mes door z'n hoofd?
Ik stem op Autumn (als die er nog in zit)

Wie had dat gedacht dat er nog eens vriendschappen zouden worden gesloten hier bij mijn verhaal ^^ Ik voel me vereerd dat jullie onderling vriendschappen sluiten ;p Haha, Nou, wie er een mes door zijn hoofd krijgt lees je wel ;p en tja, Autumn is cool :p zelfs nu ze helemaal is doorgedraaid. Niet dat we daar veel van hebben gemerkt in het verhaal, maar dat komt nog :p Whoopss... mond voorbij gepraat. xd dan laat ik het er wel uit. Who-. okay, nevermind haha.
Ohh ik heb een leuk idee voor een nieuw verhaal, geen THG story jammer genoeg, misschien komt er ooit nog eens een THG story van mij, maar waarschijnlijk gaat dat dan heel lang duren. Anyways, ik ratel maar door en ik kan gewoon uren doorpraten, maar ik laat jullie met rust :p Haha, verwacht niet teveel en veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Crimbie

    OMG ik heb 1 week niet gelezen en ben weer bij Ik haat mezelf omdat ik zoveel heb gemist xD Maya mag niet dood oke. En Tyson, ik haat je (: VERDER

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Laat ik het maar houden op bondgenootschap,
    hmmm waar is Autumn? Ik hoop de die grk dood is, maar Maya mag niet dood anders ga ik je stalken in je dromen HOOR JE ME!?
    oke...sorry...ik word ook gestoord...het spijt me zeer

    1 decennium geleden
  • annae

    Haha zit ik hier midden in de nacht jou hoofdstukjes die echt heel leuk zijn te lezen
    Maar ik ben weer helemaal blij na een k*t avond ookal worden er veel mensen vermoord

    1 decennium geleden
  • Odyne

    @Caleo
    Volgens mij heeft ze er zes vermoord van de 48 :p Ze heeft Brandon nog niet vermoord. Haha :p
    Xander, Heather, Kyle, Phallis, Landon en Tyson dacht ik. :p misschien wel een paar meer, niet veel vind ik :p. Maar het is wel veel wanneer er maar 24 tributen meedoen :p hehe nu middelmatig xd Allemaal maar mijn mening xd

    1 decennium geleden
  • Quies

    Awesome! Had de laatste tijd niet echt veel tijd om op quizlet te zitten met school en shit, maar wow, awesome ! :D En ondanks dat Aurelena het hoofdpersonage is en ze Tyson heeft vermoord om te kunnen winnen en ze het doet voor haar moeder en blabla, vind ik toch dat er iemand anders moet winnen ^^ gewoon om het cliché te doorbreken fzo maar alleszins, het is jou verhaal en misschien maak je wel een mega super awesome einde waarbij Aurelena wel wint en dan zou ik ook blij zijn, en he, @Caleo is niet iedereen een beetje gek? Anders zou de wereld maar saai zijn, jup :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen