Foto bij Unbearable •58•

annae: Denk dat Autumn wel van Tien e wint maar uiteindelijk dan.dus tegen Aurelena wat er op uitloopt dat geen van beide t uiteindelijk het echt overleeft en als iemand het toch wint gaat die er psychisch aan onder door ofzo.
Maar vind je geratel juist wel grappig want doe t zelf ook.altijd als ik eenmaal bezig ben wat je nu ma inmiddels wel hebt gemerkt ben benieuwd naar jou eind en of het wat meestal zo is weer totaal anders is.
In ieder geval ik ga maar stoppen anders, wist dit wel, heel lang en irritant voor jou denk ik dus ik ga nu stoppen.
En wat ik altijd doe is dan weet doorgaan nu weet wou alleen nog zeggen hoe, leuk, ik dit verhaal vind en dat je snel verder moet ookal vindt ik t wel, jammer want dan is t afgelopen wat ik niet zo leuk vind want ben eet best gehecht aan geraakt. Oké nu stop ik wel en trouwens je bent gek als je dit helemaal leest want het is, echt onzin dat merk je hopelijk niet nu pas...
Maar wat geen onzin is dat dit en top verhaal is en ik n er echt verslaafd aan ben.
Oeroud mss is, dit toch wel heel lang wat eigenlijk niet de bedoeling was maar oké, ik stop want anders wordt die nog langer...

Then I must be crazy. Ik heb het helemaal gelezen ^^ Haha. Ik ga jullie lekker niet zeggen hoe het gaat aflopen xd, ik ga ook niet zeggen of jullie goed zitten of niet :p Dat merken jullie vanzelf wel :p Btw: ik vond het niet irritant om te lezen hoor xd, alleen raakte ik wel de draad een beetje kwijt, maar komt misschien omdat ik mijn lenzen niet in heb. Eigenlijk zou ik nu mijn bril moeten pakken en het nog eens lezen, maar ik ben te lui. En ja, ik heb een oogafwijking :p Ahuh, leuk om te weten xd. Nee. Oké, ik stop met dit. Right Here.
Omg, sadistisch ben ik zeker. Bij informatica gingen we eens een James Bond film kijken, nou dat was wat zeg. xd. Bij elke moord/dode moest ik keihard lachen en alleen al omdat ze gewoon op een verschrikkelijk grappige (voor mij dan) manier doodgingen xd. Ik lach nu weer omdat ik er alleen al aan moet terug denken. Fack. ik drijf weer af.
Omg, dit is bijna het laatste hoofdstuk Ö Ik weet eigenlijk niet hoeveel er nog komen, maar van dat ze in de arena zitten in ieder geval niet veel meer :) manmanman, ik ben er dus ook gehecht aan geraakt... You know, Everytime when I finish a story, I feel like I'm ending a chapter of my life. Het voelt gewoon zo raar om een verhaal waar je veel aan hebt geschreven, zo ineens te beëindigen, enkel en alleen omdat het gewoon echt afgelopen is :( Ik ga trouwens denk ik ook echt al die geweldige reacties missen. omg, het lijkt wel alsof ik hier al een dankwoord aan het houden ben. :s Dat is niet de bedoeling :s haha, maar goedgoed, back to the story. Veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Katalante

    Dom, Autumn was erg verzwakt -.-

    1 decennium geleden
  • Azriel

    Ik ben het eens met de reactie hier onder.

    1 decennium geleden
  • Cannon

    IK. MOET. HET. EINDE. WETEN.

    1 decennium geleden
  • Stage

    ik vind het altijd wel grappig om die hele verhalen die jij houd in de inleiding te lezen

    1 decennium geleden
  • Breckenridge

    Hey,
    Als je Autumn nu had vermoord Aurelena dan was dat makkelijker geweest XD
    MAAR AUTUMN MAG NIET DOOD (Eigenlijk is ze heel sli, maaar wel op een heel sadistische manier.)

    Weet je dat ik en mijn beste vriendin gingen bedenken hoe wij The Hunger Games zouden spelen en dit kwam er uit (haha geen quiz hoor, maar gewoon kijken naar hoe we waarschijnlijk zouden reageren)
    Zij: Speeld het waarschijnlijk als een mix tussen Primrose en Rue.
    Ik: Ik flip waarschijnlijk en word net als Autumn. Tja, het ziet er niet zo best uit voor mij...

    Nu zie je wat voor een raar persoon ik wel niet ben :$ Nou ja, ik ben niet aggresief ofzo. Maar ik ben bng dat ik inderdaad als ik in de spelen beland een beetje doordraai.

    Snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen