Foto bij Unbearable •60•

JANETDEVLIN: Volgensmij heb jebje lezers veranderd/besmet in sadisten/ met sadisme. xD
Ook ik hou erg van leedvermaak, maar wie niet? Wel alleen in een verhaal hoor xd
Maar goed, als Autumn nou even dood gaat kan Caleo even boos worden en dan kan ik lachen zo van: MUHAHAHA DIE FREAK IS DOOD LEKKER VOOR JE.
dit word het einde van deze reactie (:

Haha, volgens mij heb je wel een beetje gelijk xd :p En ooh jij bent gemeen! xd
viri111: Ik wil het einde weten Kga zeker de hele nacht niet kunnen slapen :|:|

En heb je kunnen slapen? ^^
Caleo: GA NU SNEL VERDER JIJ!!!!!!!!!!!!!!
Ooowh, ik droom dat soort dingen ook regelmatig. Heel raar, nou ja; niet zo maar ik bedoel. Ik heb wel eens gedroomd dat ik Clove was en dat de rest van de tributen mijn klas was. Dat was heel erg want ik ging iedereen vermoorden. (Gelukkig was het ook in mijn droom een nep spel zegmaar.) Maar mijn beste vriendin had dus eerst iets van; jij bent echt een beroeps.
Toen ik: Nee, ik denk het niet. Ik denk dat ik doordraai... Ik bedoel, ik denk niet dat ik het beroeps 'geluk' heb. Maar wel dat ik em echt ga flippen.
Zij: Owja, dat denk ik ook... Eigenlijk weet ik dat denk ik wel zeker... Ook al ben ik dan een hele slechte niet vechtende tribuut, ik ga echt niet met jou samenwerken!
Ik: Waarom niet?
Zij: Omdat ik bang ben dat ik je niet kan vertrouwen... Want dan ga je me vermoorden...
Ik: Tja...
Wahaha, erg aardig hea? Maar goed, eerst wou ze niet met mij samenwerken omdat ze bang was dat ik door de Arena zou huppelen en schreeuwen en zingen en dansen en whatever wat ik kan doen om mezelf te verraden en nu dit...
@JANETDEVLIN: OOOWH, Chris, nu ben je te ver gegaan... Hier krijg je spijt van!! *Scary smile and face*

Ja Chris, voel je bang...

Ahahha in ieder geval is ze bang voor je ^^ Dus dat heb je weer mee, want dan is in de arena iedereen bang voor je :) HEhehe dan kan je mensen beter vermoorden xd maar goed :p BETER dat jullie ELKAAR nu gaan bedreigen ipv mij :) ^^
annae: Slimme Aurelena alles, opeten dat je nu niks meer hebt...
Vind nog knap dat ze nog zo actief is ik zou al lang sterretjes kijkend, op de grond gelegen, als je snapt wat ik daar mee bedoel.
Ook een keer tijd v geleden hadden we paasontbijt op school. Op zich leuk vooral, als je iets voor iemand anders maakt enzo. Ik had daarvoor dus niet gegeten en tien dacht mijn aardige nu leerkracht dus ooh laten weer eerst en toets duren voor t weten dan nog ff iets, anders, weet niet meer wat. Maar dat allemaal met een ontbijt voor je neus. En zei helemaal boos dat ik zei mag ik ff wat eten anders lig ik hier zo en bewijs ik kan niet zonder eten. mss dat ze me daarom vestzak noemen ook...Maar ik ben niet belangrijk ga nu niet meer egoïstisch doen. En trouwens, weet niet hoor ze allemaal, heten want kijk gewoon met mn broer of vader me voor hortus, en kijk meestal niet hoe die heet XD
In ieder geval ben me echt aan t verheugen op t gevecht ookal weet ik de afloop niet die ik trouwens ook niet wil weten ook.
En weer is t langer dan gepland wss is, dit ook doodsaai om.te lezen voor jou sorry daarvoor

Ahaha nee Aurelena was niet echt slim bezig xd :p Ahaha dan zouden ze mij waarschijnlijk ook een vetzak noemen. Al helemaal toen een leraar aan mij vroeg: Wat is een karaktereigenschap die je van je ouders hebt overgenomen. Zo zenuwachtig als ik was antwoordde ik (IKNOW, eten is geen karaktereigenschap. Maar hé ik was zenuwachtig): "Dat ik heel veel eet?" daarna hebben ze het elke keer nog gezegd dat ik een vreetzak was en ze lachte me erom uit -,-' nou ja, gelukkig ging het niet heel lang door, want later was er iemand die een scheet liet in de klas, waardoor ze daar weer over gingen praten en lachen ^^
xMockingjayz: Ik heb dus echt gigantisch leedvermaak en ben fucking sadistisch. Op school kunnen ze dat alleen niet zo waarderen. Als iemand zijn kop stoot ofzo ga ik eerst keihard lachen en dan vragen of het gaat. Nu ga ik ook eens een onnozele, lange reactie schrijven. Net zoals jij ben ik ook vrij weird, want ik ben vandaag vrij en ik sta om 7 uur op. Sucker die ik er ben he?
Ik weet dus niet meer wanneer dat was, maar ik heb een keer gedroomd over The Hunger Games. Weet alleen niet meer helemaal hoe het ging. Ik mocht in ieder geval mensen afslachten, dat was echt super!
Ik vind het wel jammer dat dit verhaal bijna afgelopen is. Ga je nog een keer een THG verhaal schrijven? Dan moet je me wel even waarschuwen.
Oh, ik hou van jouw schrijfstijl en ik denk dat je een goed boek zou kunnen schrijven. Ik zou het meteen lezen.
Vrij onnozele reactie dit XD
Oh, ik heb echt geen idee wie er moet winnen. Ik mag Aurelena en Autumn allebei evenveel al heb ik iets meer met Autumn dan met Aurelena.

HAhaha daar moet ik ook altijd om lachen, tenzij ik het ben die mijn hoofd stoot. Nou ja, dan lach ik ook, oké weird xd. Ah dan heb je tenminste wat aan je dag! :p Ik kom mijn bed niet uit voor 12:00 op een vrije dag. Haha maar dat is Est wel cool om te dromen over THG :) en ik weet niet of ik weer een verhaal over THG ga schrijven, maar als ik dat doe, ga ik je het zeggen ;) en dat is echt een supergroot compliment! Dankjewel :D en nah onnozele reacties zijn meestal de leukste om te lezen ^^ en Autumn is gewoon badass :)
Zwaluws: `like it

Beter dat je het leuk vindt :p
Al die superlieve reacties van jullie maken me echt aan het lachen :) Jullie zijn by far the best abo's I've ever had ;3 nu laat ik jullie maar lezen, anders duurt het te lang ö
hihi ik voel me best gemeen ^^

Veel leesplezier!
'xx

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • viri11

    Mogen gelukkig toch een paar uurtjes geslapen ;) lekker spannend in dit stukje !(6) snel verder :P

    1 decennium geleden
  • Stage

    zupernice!

    1 decennium geleden
  • annae

    Haha Aurelena zal in ieder geval niet als moordlustige freak gezien eerder als gek of lafaard dat ze, haar niet meteen vermoord en dus nog niet zeker is van haar leven. Dat zou ik dan denken hé maar volgens mij kies ik en beetje partij voor,Aurelena en dat wel ik eigenlijk niet dus ga ik Autumn nog maar ff aanmoedigen. Hierbij kom op je bent al bijna los haal die pijl weg veenoord gaat je kan haar makkelijk aan jij aarzelt tenminste niet meer je bent de beste moordmachine van allemaal!
    En tot slot Aurelena succes met jezelf en haar overwinnen!!
    Hoop dat t zo eerlijk is en leuk dat je onze onnozele reacties leuk vind daarom ga ik er ook lekker mee door :o dus als je niet meer leuk vind je weet wat je moet doen...
    PS die maar niet want vind t zelf ook leuk ook te schrijven en dan jou reactie te lezen
    PPS valt me hitte, lang die is niet
    PPPS ik stop er nu me maar etui nog zeggen snel verder met dit super leuke orginele verhaal van jou

    1 decennium geleden
  • Azriel

    IK BEN NIET BANG. NOOOOIT!
    Zolang ze maar geen gemutileerd beest is, kan ik er tegen (:
    En als ik met haar in de arena zou zitten, zou ik bomen gaan eten en ze vervolgens weer uitkotsen (:
    Waarom vertelde ik dat? Wtf..
    Oh Noek, als je een meisje met blond haar en blauwe ogen in je droom ziet, ben ik het (:
    HOOGACHTEND; DE PENVRIENDIN VAN DE KERSTMAN.

    1 decennium geleden
  • xApumn

    LOVE!! GO!!! Jullie kunnen elkaar afslachten, jullie kunnen het!

    snelverderxxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen