Foto bij 60.3 Chapter Sixty

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Pam

    Leuke cliffhanger hoor. .......xd

    1 decennium geleden
  • annae

    Altijd maar die maars het leven zou zoveel makkelijker zij zonder ze hoop dat deze niet zo erg is, dus snel verder wel niet in en gekkenhuis belanden!!(kan niet tegen cliffhangers dan wordt ik gek...)

    1 decennium geleden
  • JemCarstairs

    dankje dat het geen week duurde :)
    Ja, ja je bent verschrikkelijk erg met Cliffhangers!
    Of, wat ik eigenlijk wil zeggen:
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GEEFMIJBINNENEENWEEKWEEREENDEELTJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    een vriendin van mij is helemaal gek op Buffy, ikzelf heb maar 1 aflevering gezien en Buffy staat hoog op mijn (veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel te lange) "Moet-ik-nog-lezen/zien-lijstje :) En ik moet zeggen dat ik het heel slim vind dat je lippenstift op je broers smeert ^-^

    1 decennium geleden
  • Altaria

    Ik dacht al.. Daar komt een maar, dat zegt mn moeder namelijk ook meestal als ze toestemming geeft voor bijvoorbeeld een dagje weg met vrienden.. .Oke, dit is hier niet mee te vergelijken.

    1 decennium geleden
  • kukeluusje

    i love buffy
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen