Foto bij No ordenairy fairytail

Dennis had me vergezelt naar mijn kamer. Hij was best wel aardig! “Ik zie je morgen” had hij gezegt toen had hij zich omgedraaid en naar zijn kamer gegaan. “Oh my God! Dat noem ik nu eens een hottie!” Blij neuriënd liep ik naar de bureau en zette mijn laptop aan. Skype kwam meteen op het scherm, maar ik klikte het verveeld weg. Ik had geen zin om met iemand te chatten. “Sorry Meridith” zei ik terwijl ik het volume op 100% zette en liedjes begon te luisteren.
Toen mijn afseellijst een tweedekeer begon pakte ik mijn mappen en begon er wat door te bladeren. “Als ik nu zou leren ... zou ik dan echt minder te doen hebben tijdens de examens?” gemotiveerd door het idee weinig te doen hebben als iedereen hard bezig is begon ik te leren.

Drie klopjes op mijn deur maakte me wakker. “Nog 5 minutjes mama..” mompelde ik slaaperig. “Ik wist dat je dat ging zeggen!” langzaam deed ik één oog open. Peter en Meridith stonden aan het voeteinde van mijn bed. “Opstaan zusje!” “Wat doe JIJ hier?” vroeg ik slaperig. “HIJ gaat mee shoppen omdat hij nog geen cadeau voor jou heeft.” Zei Meridith met een smile op haar gezicht. “Mijn verjaardag is volgende vrijdag! Laat me nu nog even slapen!” zei ik met een boze blik in hun richting. “Het is al 11uur saphrina. Sta nu toch eens op en ga met ons mee! Anders weten we toch niet wat je wilt?”

Reageer (1)

  • UrWishhx

    Ga je nog verder :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen